Jim Humble MMS Nederland Belgie   
 
 Home > Farmaceutische DMSO Farmaceutische DMSO    Giving you choice
 
Informatie
DMSO
Vitamines

Biotrends
Nouvelle Vie
Nouvelle Vie 
NAD+
NAD+ 
PRO-Healer of PCB 157
PRO-Healer 
Bio-Balance
Bio-Balance 
AlkaPHi druppels (30 of 50 ml)
AlkaPHi druppels 
SkinFactor
SkinFactor 
Dermatologische Rollers
Derma Rollers 

MMS
MMS
Protocollen

Uw bestelling
Hoe bestelt u ?
Verzending
Contact

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


DMSO

Farmaceutische DMSO, 99,8% - 250 ml

In de aanbieding
Bestel DMSO  ĪÄ 30  

In bruine glazen fles
Uitstekende kwaliteit
Geproduceerd in Europa

U vindt het nergens goedkoper ! !

100 ml DMSO + glazen pipet
Bestel 100 ml DMSO  ĪÄ 19

Klik voor een uitvergroting  


W
at is DMSO?

Het is geen mirakel, en het is geen geheim .... in ieder geval het zou het niet moeten zijn! Het is niet duur en het is niets meer dan natuurlijk. Het is een geweldig eenvoudige maar krachtige organische booster voor het immuunsysteem.

DMSO is een organisch substantie rijk aan minerale zwavel met analgetische, ontstekingsremmende en natuurlijke genezende capaciteiten. Overmatig zwavel wordt uitgescheiden in de urine, dus het is in principe niet giftig.
Gemiddeld genomen bevat een volwassen menselijk lichaam, ongeveer een theelepel zwavel. Het is dus een fijne lijn om ervoor zorgen dat het lichaam er genoeg van heeft, maar het daarbij niet te overdrijven (hoewel het niet-toxische aard van zwavel levensbedreigende situaties voorkomt indien de kwaliteit van wat u tot zich neemt, niet aangetast is.)

Waar u heel goed op moet letten is de kwaliteit van de DMSO die u gebruikt.

Ons product is van de hoogste Europese norm, van farmaceutische kwaliteit - 99,8% en 0,2% zuiver water - in plaats van de 99,9% + 0,1% - die 0,1% is van ernstige bezorgdheid aangezien het onbekend is waaruit het bestaat en dit ook niet bekend is gemaakt. Dit is een hele goede reden voor bezorgdheid, aangezien een groot deel van de DMSO wordt geproduceerd in China, waar er geen kwaliteitswaarborgen zijn. Zo kostte het melkpoeder schandaal in 2010/2011, aan veel kinderen het leven.

Als gevolg van onderzoek,in de eerste plaats, door dr. Stanley Jacob in zijn tijd bij de orgaantransplantatie programma aan de Oregon Health Sciences University in Portland in de jaren 60, kwam DMSO (dimethylsulfoxide) onder de aandacht van de alternatieve geneeswijzen. DMSO werd ontdekt door een medisch onderzoeker in de 19e eeuw, maar desondanks blijft het helaas ťťn van de minst begrepen behandelingsmethoden van de moderne tijd.

De FDA (Food and Drug Administration) heeft in de VS het gebruik van DMSO bij de conservering van organen voor transplantatie doeleinden en het beperkt gebruik bij interstitiŽle cystitis (een bijzondere blaasziekte), goedgekeurd. Maar om de, voor ons onbekende ťťn of andere reden, creŽren de FDA en 'Big Pharma' ongefundeerde negatieve publiciteit over DMSO en beschadigen zodoende het imago van DMSO.

We hebben hieronder enkele van de vele kwalen opgesomd waartegen het gebruik van DMSO een nuttige toepassing is. Dit is gestaafd door anekdotisch bewijs en verklaringen van DMSO specialisten die dit als feit hebben vastgesteld. We kunnen echter om juridische redenen u geen andere specifieke toepassingen aanbevelen. De verschillende DMSO toepassingen bij het bevorderen van het immuunsysteem, zoals geadviseerd door tal van specialisten in de natuurlijke en alternatieve geneeswijzen dienen in overweging te worden genomen bij het maken van uw beslissing over het gebruik van deze fantastische natuurlijke, organische, hygroscopische vloeibare preparaat.

DMSO laat een lichte knoflookachtige smaak op de tong achter. - Het is dus gewoon niet mogelijk om 'dubbelblinde' testen uit te voeren, die door de FDA vereist zijn om goedkeuring te verkrijgen om DMSO voor algemeen medisch aan te wenden. De kenmerkende geur en smaak, zijn direct na het aanbrengen op de huid te constateren. Het penetreert door de huid, en komt snel in de bloedbaan terecht. Het is om deze reden, een zeer effectieve behandeling voor verschillende kwalen.

Wat we wel kunnen doen, is het tonen van anekdotisch bewijs dat sterke aanwijzingen verschaft dat de genezende krachten van DMSO veel verder gaan dan wat de FDA en 'Big Pharma' ons wil doen geloven. Commercieel voordeel, en niet het welzijn van de burgers, is de motivatie achter de meeste beslissingen van de FDA en 'Big Pharma'.

U weet nu dat het de FDA is, dat erop staat, dat DMSO als een 'oplosmiddel' moet worden verkocht. De tijd wordt teruggezet naar de periode waarin de FDA in eerste instantie statistisch bewijs negeerde en DMSO als illegaal voor medisch gebruik bestempelde om de winst uit de verkoop van aspirine te beschermen (in de jaren 1950 werd aspirine voorgeschreven voor de behandeling van artritis.)

DMSO ingredients

Houdbaarheid:
Vermijd blootstelling aan direct zonlicht. Indien DMSO op een donkere plaats wordt bewaard is het niet nodig het te koelen en kan het 3 jaar lang worden bewaard. Onder 18,3 C "vriest" DMSO .

Let op ! : Bij Protocol 3000, moet u onze DMSO eerst verdunnen tot 70%. Voor het verdunnen van DMSO dient u gedestilleerd water te gebruiken. Let er ook op dat u daarbij geen plastic bekers etc gebruikt omdat dan allerlei materialen uit het plastic in de DMSO terecht kunnen komen. Dat is ook de reden waarom we DMSO in glas verkopen. Gebruik dus schone, droge glazen (bekers).

Hoe kunnen we DMSO gebruiken en wat zijn de voordelen van het gebruik van DMSO?

DMSO (dimethylsulfoxide) is een organische stof rijk aan minerale zwavel, wiens effecten pijn verlichten, ontstekingen verminderen en het immuunsysteem ondersteunen om op natuurlijke wijze te genezen.

Dit is een omstreden onderwerp, gelet op de wens van de FDA en 'Big Pharma' om dergelijke informatie, met de steun van verschillende andere overheidsdiensten over de hele wereld, voor het grote publiek te verbergen. Een aantal gezaghebbende websites wijzen op sterke bewijzen dat DMSO de kans op overlijden aan kanker aanzienlijk vermindert, en kan helpen bij diverse hersenaandoeningen.

DMSO stopt pijn door het onderbreken van de geleiding in de huid, perifere zenuwen en organen. Het is ontstekingsremmend en bestrijdt bacteriŽle, schimmel en virale infecties in het lichaam. Het transporteert bijna alle moleculen met een molecuulgewicht van 1000 Dalton (medicijnen, enz.) door celmembranen om het herstel te verbeteren en te versnellen. Het vermindert de incidentie van bloedplaatjes trombi (stolsels in bloedvaten) en vermindert de belasting van het hart door het remmen van calcium. Het is een vasodilator; het verwijdt de bloedvaten en helpt hoge bloeddruk te voorkomen. Het verzacht collageen, en is een bestrijder van bepaalde schadelijke vrije radicalen (hydroxyl). Het stimuleert het immuunsysteem en is een krachtige diureticum. Het verhoogt de interferon vorming en stimuleert de wondgenezing.

We hebben hieronder in een maar zeker niet uitputtende lijst, enkele van de vele kwalen opgesomd waartegen het gebruik van DMSO een nuttige toepassing is. Dit is gestaafd door anekdotisch bewijs en verklaringen van DMSO specialisten die dit als feit hebben vastgesteld. (de door de FDA goedgekeurde behandeling van interstitiŽle cystitis en de goedkeuring van Canada en Rusland voor de behandeling van beperkte kwalen is buiten de lijst gelaten)

DMSO

Eigenschappen DMSO:

- Verhoogt de interferon vorming, en stimuleert de wondgenezing
- Versterkt het immuunsysteem, en is een krachtige diureticum
- Krachtige pijnstiller. DMSO stopt pijn door het onderbreken van de geleiding in de huid, perifere zenuwen en organen. Het is ontstekingsremmend (anti-inflammatoire) en bestrijdt bacteriŽle, schimmel-en virale infecties
- Verlicht zwellingen en ontspant de spieren
- Doordringt effectief de diepe weefsels. Vervoert alle moleculen (medicijnen, enz.) - tot ongeveer 1000 Dalton moleculair gewicht - door de celmembranen om het herstel te verbeteren en te versnellen
- Vermindert de incidentie van bloedplaatjes trombi (stolsels in bloedvaten) en vermindert de belasting van het hart door het remmen van calcium
- Is een vasodilator; het verwijdt de bloedvaten, verbetert de bloedcirculatie en bestrijdt hoge bloeddruk
- Verzacht collageen, en is een bestrijder van bepaalde schadelijke vrije radicalen (hydroxylradicaal)
- Niet-toxisch

Hier zijn een aantal specifieke kwalen waarvan er bewijs is dat het effectief door het DMSO gebruik kan worden behandeld:

- Stimuleert de genezing van wonden en brandwonden. Inclusief huidkanker
- Gebruik als een ontstekingsremmer en voor gewrichts- en spierpijn.
Bijv. Ellebogen, knieŽn, voeten, heupen, rug, nek, enz.
Hoofdpijn en migraine via externe applicatie.
Hoe eerder DMSO wordt aangebracht na een blessure van het bewegingsapparaat of een ontsteking des te dramatischer en sneller de verbetering zal zijn
- Verzacht collageen
- Gebruik tegen anti-bacteriŽle, schimmel-en virusinfecties
- Verhoogt de vorming van interferon
- Kan fungeren als een effectieve diureticum
- Zoals hierboven vermeld, het werkt als een bestrijder van de vrije radicaal, de zogenaamde hydroxylradicaal
- Acne
- Artritis
- Autisme
- Fibromyalgie, lupus, sclerodermie en andere auto-immuun gerelateerde aandoeningen
- Genitale herpes
- Gum ziekten
- Haaruitval
- Prikkelbare Darm Syndroom (voorheen ook wel spastische darm of spastisch colon genoemd)
- Soft tissue/weefsel letsels. Het behandelt zachte tissue letsels door holistische genezing en vooral zonder bijwerkingen.
- Musculoskeletale ziekten: DMSO toont ongelooflijke potentieel in de behandeling van gewrichten, botten en spieren waaronder artritis, reumatoÔde artritis, tendinitis, bursitis en fibromyalgie. Het verbetert de beweeglijkheid van het gewricht
- InterstitiŽle cystitis: DMSO behandelt deze pijnlijke, chronische ontsteking van de blaas. Vermindert spiercontracties; het ontspant blaas en bekkenspieren. Ook gebruikt in andere inflammatoire urogenitale aandoeningen zoals straling blaasontsteking en chronische prostatitis.
- Huidaandoeningen zoals:
● Vermindert pijnlijke scleroderma symptomen
● Effectief in gordelroos en psoriasis behandeling
● Verzacht abnormale verdikking van het bindweefsel (ziekte van Peyronie) en keloÔden
● Behandelt schimmelinfecties, waaronder hardnekkige teennagel schimmelinfectie
- Uitroeiing van sommige soorten kankercellen. DMSO wordt ook gebruikt in combinatie met andere therapieŽn, zoals MMS. Verbetert de kwaliteit van leven bij kankerpatiŽnten.
- MicrobiŽle infecties: DMSO remt de groei van bacteriŽn, virussen en schimmels. Het stimuleert via diverse mechanismen het immuunsysteem:
● Verhoogt de productie van witte bloedcellen
● Het bevordert de actie van macrofagen - immuuncellen die gespecialiseerd zijn in het verteren van pathogenen en zelfs kankercellen.
- Beroerten en centrale zenuwstelsel letsel. DMSO maakt gebruik van verschillende mechanismen om weefsel- en orgaanschade in ischemische beroerte te verminderen. Het helpt ook aanzienlijk bij het beheer van hoofd en ruggenmergletsels en de incidenten na een zenuwstelsel trauma zoals verhoogde intracraniŽle druk.
DMSO herstelt de bloedsomloop en voorkomt verlamming, vermindert intracraniŽle druk (hersenoedeem of zwelling) en het verbetert de ademhaling.
- Stralingsschade. Stralingen leiden tot de vorming van vrije radicalen die het fragiele cellulaire raamwerk vernietigen. Langdurige blootstelling aan straling kan de DNA van cellen beschadigen, en hierdoor mutaties veroorzaken die kunnen leiden tot kanker, vroegtijdige veroudering, aangeboren afwijkingen en erfelijke ziekten. DMSO neutraliseert vrije radicalen, beschermt de cellen tegen stralingsschade en vergemakkelijkt DNA herstel.

DMSO gebruik

Lees hier de DMSO gebruiksaanwijzing - DMSO Use Protocols voor andersoortig gebruik. Op Scott vindt u ook een uitgebreide handleiding over DMSO gebruik in het Engels. U kunt ook op het MMS forum van Jim Humble kijken. Voor een compleet beeld van DMSO kunt u het beroemde boek "DMSO-NATURE'S HEALER" van Dr. Morton Walker  -  lezen. PDF is in het Duits.


Voorzorgsmaatregelen

● DMSO kan voor onzuiverheid in de huid en slijmvliezen zorgen. Was uw handen en zorg ervoor dat de huid schoon, droog en onbeschadigd is voor het topisch aanbrengen van DMSO.
● Warmte, jeuk of een licht brandend gevoel kan op de toedieningsplaats gevoeld worden. AloŽ vera kan helpen.
● Tijdelijke knoflook-achtige lichaamsgeur en smaak in de mond.
● Niet aanbevolen voor zwangere of borstvoeding gevende vrouwen.
● Gebruik pure farmaceutische kwaliteit DMSO. Een zuivere oplossing (99,8%) vriest binnen 2 uur onder 18,3 C (64,94 F): Laat het smelten en u kunt het weer gebruiken. Het bevriezen en smelten verandert niet de effectiviteit van DMSO.
● Vermijd contact met een potentieel giftige stof tijdens en onmiddellijk na het topisch toepassen van DMSO.
● Geen hogere concentraties dan 50% op kwetsbare gebieden zoals het gezicht en hals.
● Begin altijd met lagere concentraties en geleidelijk verhogen als er geen tekenen van irritatie zijn of wanneer de huid tolerantie ontwikkelt.


Producten
DMSO

DMSO
ĪÄ 30

LipoC Liposomal Vitamin C with Glutathione   ĪÄ 30
DMSO Liposomal Vitamin D3 with K2  
ĪÄ 26
Liposomal CoQ-10

Liposomal CoQ-10
ĪÄ 36

Reishi Mushrooms

Reishi Mushrooms
ĪÄ 28

Sacha Inchi Olie Capsules

Sacha Inchi Oil
ĪÄ 15

Graviola Capsules

Graviola capsules
ĪÄ 12

Jiaogulan (Gynostemma pentaphyllum) Whole Leaf Tea 100g

Jiaogulan Thee
ĪÄ 13

Marine Phytoplankton

Jiaogulan capsules
ĪÄ 11

 

 

 

 

 

MMS Winkel, 2018