Jim Humble MMS Nederland Belgie   
 
 Home > Magnesium Spray Magnesium Spray    Giving you choice
 
Informatie
DMSO
Vitamines
Magnesium

Biotrends
Nouvelle Vie
Nouvelle Vie 
NAD+
NAD+ 
PRO-Healer of PCB 157
PRO-Healer 
Bio-Balance
Bio-Balance 
AlkaPHi druppels (30 of 50 ml)
AlkaPHi druppels 
SkinFactor
SkinFactor 
Dermatologische Rollers
Derma Rollers 

MMS
MMS
Protocollen

Uw bestelling
Hoe bestelt u ?
Verzending
Contact

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Marine Phytoplankton

 

Magnesium Spray

Bestel Magnesium Spray  ±€ 13

Magnesiumchloridehexahydraat

100 ml

 

Klik voor een uitvergroting  

Magnesium

Magnesium wordt beschouwd als een "macro" mineraal dat wil zeggen het wordt gebruikt in vrij grote hoeveelheden, in elke cel in het lichaam. Als gevolg van moderne landbouw en bewerkte voedsel praktijken, hebben bijna alle van ons een tekort aan magnesium.

Er zijn vele vormen van magnesium (Magnesium Oxide, Magnesium Stearaat etc). Dit bijzondere product is magnesiumchloridehexahydraat (Hexa betekent 6 en hydraat betekent water) en het trekt water naar zich toe. Daardoor wordt het soms als een olie aangeduid, hoewel het geen olie is: het is eerder waterbasis.

Orale consumptie van sommige vormen van magnesium is aanvaardbaar, maar in kleine doseringen duurt het lang voordat het geabsorbeerd wordt. Door het op de huid te spuiten, of onder te dompelen in het bad of met een voetenbad te ontspannen, kunt u veel sneller uw magnesium niveau op peil brengen.

 

Magnesium

 

Magnesiumchloridehexahydraat

Hoewel veel mensen wel eens van magnesium hebben gehoord, zijn de meeste van hen zich niet bewust van hoe belangrijk deze essentiėle mineraal daadwerkelijk is. Simpel gezegd, kunnen we niet zonder magnesium leven. Laten we eens grondig bekijken waarom dit element zo belangrijk is en waarom magnesiumchloridehexahydraat de beste vorm is om het te gebruiken.

Het is een feit dat het helende vermogen van magnesium een impact op een breed scala van gezondheidsproblemen heeft, terwijl het tegelijkertijd ook een verjongend effect op het menselijk lichaam heeft. Wetenschappers hebben geconstateerd dat het essentieel is in meer dan 300 enzymatische processen en zeer belangrijk is bij de cellulaire energieproductie. Bovendien houdt magnesium de hersenen en het zenuwstelsel in een goede staat en is het ook vereist voor gezonde tanden en botten. Het vermogen om infecties te bestrijden is een van de kenmerken van magnesiumchloride, in tegenstelling tot andere vormen van magnesium.

Het was de Franse chirurg, Dr Delbert, die de stimulerende effecten van magnesiumchloride voor het immuunsysteem ontdekte. Hij stelde vast dat na het nuttigen van magnesiumchloride, de witte bloedcellen tot drie keer meer microben kunnen vernietigen.

Dr Delbert constateerde ook dat deze vorm van magnesium effectief is bij de behandeling van een groot aantal ziekten, waaronder: colitis, ziekte van Parkinson, galblaas problemen, acne, spierkrampen, psoriasis, eczeem, jeukende huid, astma, wratten, erectiestoornissen, bloedsomloop stoornissen, etc.

Patiėnten kregen sterkere haar en nagels en vertoonden meer energie in het algemeen. Hier enkele ongemakken die later met succes met magnesiumchloride zijn behandeld:

- Pre-kanker ongemakken:
Dr Delbert bracht naar buiten dat hij leukoplasia, hyperkeratose en chronische mastitis kan genezen. Studies bevestigen dat gebieden met een magnesium rijke bodem minder gevallen van kanker hebben dan regio's met lage bodem concentraties van magnesium.
- Difterie: Genezen binnen 2 dagen.
- Bronchitis, longontsteking, astma en emfyseem
- Keelontsteking, tonsillitis, verkoudheid, griep, kinkhoest
- Mazelen, rode hond, bof, furunkel, roodvonk
- Vergiftiging, gastro-enteritis, steenpuisten, abcessen, en anderen.

Onlangs is ontdekt dat onder meer ook de hieronder genoemde aandoeningen reageren op een magnesiumchloride therapie:

- Acute astma-aanvallen
- Shock
- Tetanus
- Migraine
- Herpes zoster - gordelroos
- Conjunctivitis
- Reumatische ziekten
- Allergieėn
- Chronisch Vermoeidheid Syndroom

Het is belangrijk op te merken dat in deze onderzoeken, magnesiumchloride gebruikt werd als onderdeel van de behandeling.

Zenuwen en Magnesium

Magnesium heeft een ontspannende invloed op het zenuwstelsel, het wordt vaak gebruikt bij slaapstoornissen of ze nu licht of ernstig zijn. Nog belangrijker is het gebruik ervan in het kalmeren van de geļrriteerde en extreem "verhitte" zenuwen. Magnesium therapie is zeer nuttig bij de behandeling van de symptomen van epilepsie en oncontroleerbare "trillingen" bij alcoholisten. Veel van de gezondheidsproblemen bij alcoholisten kan worden toegeschreven aan lage magnesium niveaus.

Wanneer magnesium niveaus te laag zijn, kunnen de zenuwen spierreacties, respiratoire functies en denkprocessen niet meer controleren. Klinische studies hebben aangetoond dat veel van de symptomen van de ziekte van Parkinson kunnen worden verlicht door het gebruik van magnesium. Dit omvat het oncontroleerbare schudden en de bijbehorende stijfheid. Ziekenhuizen dienen magnesium via intraveneuze injectie (IV) toe aan zwangere vrouwen die pre-eclampsie hebben en last kunnen hebben van misselijkheid, convulsies, hoofdpijn en duizeligheid.

Wie had gedacht dat de magnesium niveaus in de bodem van invloed zouden kunnen zijn op de zelfmoordcijfers? Maar studies tonen aan dat dit waar zou kunnen zijn, omdat magnesium depressie bestrijdt door het afgeven van feel-good (goed gevoel) chemicaliėn aan de hersenen. Mensen met epilepsie kunnen enorm worden geholpen met magnesium, maar ze krijgen helaas meestal Big Pharma medicijnen. In een recente klinische studie werd aan dertig epileptica, dagelijks magnesium gegeven in doses van slechts 450 milligram. Dit was voldoende om de epileptische aanvallen te bedwingen. Uit studies blijkt dat hoe lager de magnesium bloedspiegels, des te ernstiger de symptomen zijn.

Uw hart houdt van magnesium

De hartspier vereist een bepaalde hoeveelheid magnesium. Anders kan de hartspier niet meer goed functioneren. Mensen die aan hartaanvallen overlijden hebben lagere magnesium niveaus en een hoog calciumgehalte. Patiėnten die met mega-doses magnesium worden behandeld hebben hogere overlevingskansen dan patiėnten die behandeld worden met medicijnen op recept.

Het is het verwijderende effect van dit mineraal op de hartslagaders dat de bloedstroom verbetert, terwijl het tegelijkertijd de cholesterol- en lipideniveaus verlaagt. Calcium is een deel van plaque en vernauwt de hart slagaders en verhoogd het risico op hartaanvallen. Immers, het zijn de calcium deposito's die bijdragen aan arteriėle plaque. Nadat de slagaders hun flexibiliteit verliezen en rigide worden, wordt de bloedstroom beperkt waardoor er hoge bloeddruk ontstaat. Deze bloedvaten kunnen ook beroertes veroorzaken wanneer ze scheuren.

Is het een wonder dat landen met een bodem met veel calcium en weinig magnesium, het hoogste percentage van hart-en vaatziekten hebben? Het gebruik van meststoffen hoog in calcium en laag in magnesium wordt verantwoordelijk voor dit fenomeen gehouden. Onze inname van magnesium uit voeding is dan ook sterk verminderd.

Met al deze gunstige effecten van magnesium, zou u denken dat meer artsen het zouden gebruiken. Diabetici hebben weinig magnesium in het bloed. Dit draagt bij aan atherosclerose, lever problemen en hart-en vaatziekten. Zelfs de oog aandoeningen bij diabetici worden toegeschreven aan lage magnesium niveaus. Een onderzoek in de Verenigde Staten toonde aan dat het sterftecijfer van diabetes 4 keer hoger is in gebieden met verminderde magnesium niveaus in water.

Botten en tanden hebben magnesium nodig

De Big Pharma gezondheidsinstellingen vertellen ons lange tijd dat we veel calcium moeten consumeren om osteoporose en tandbederf te voorkomen. Studies wereldwijd illustreren dat dit niet het geval is. Bijvoorbeeld, we weten dat bij de Aziatische en Afrikaanse populaties met een lage calcium consumptie, er minder osteoporose gevallen zijn.

Een interessante studie van Dr. Barnett - een orthopedisch chirurg die in 2 verschillende plaatsen in Texas actief was - leverde een aantal zeer verhelderende resultaten op. In de ene plaats, hadden de mensen lage magnesium niveaus en hoge calciumniveaus. Toch waren er daar patiėnten met osteoporose en heupfracturen. Deze aandoeningen waren bijna niet te vinden in de andere plaats, waar het magnesium gebruik hoog en het calcium gebruik laag was.

Onderzoek heeft uitgewezen dat bij een laag magnesium verbruik, calcium uit de botten lekt om de niveaus in de weefsels te verhogen. Een hoge magnesium consumptie zorgt ervoor dat calcium de weefsels verlaat en door de botten wordt geabsorbeerd.

Uit het mondhygiėnisch onderzoek van 2009 in Nieuw-Zeeland bleek dat gezonde tanden ongeveer twee keer meer magnesium dan ongezonde tanden hadden. Magnesium is nodig om de tanden en botten te harden. Feit is dat we, zonder voldoende magnesium in ons lichaam, geen calcium kunnen opnemen.

Magnesium is verjongend

Er zijn verschillende andere vormen van magnesium: orotaten, glycinaten, oxiden, carbonaten, sulfaten en chelatie magnesium. Geen van deze andere vormen kan zo goed absorberen als magnesiumchloride en ze hebben niet de mogelijkheid om infecties te bestrijden zoals magnesiumchloride dat kan.

Onze cellulaire energie productie is afhankelijk van het essentiėle mineraal magnesium, dat er ook voor zorgt dat de B-vitamines die we consumeren in onze voeding metabolisch actief worden. Alsof al het bovenstaande niet genoeg is, is magnesium ook vereist voor DNA en RNA-synthese op een genetisch niveau. Zonder magnesium kan er geen celdeling en synthese van eiwitten en vetzuren plaatsvinden.

Waarom transdermale applicatie de beste methode is

De meeste voedingssupplementen worden oraal gebruikt. Dit betekent dat het door de maag en alle maagsappen moet gaan om in de bloedbaan te komen. De hoeveelheid dat door uw lichaam geabsorbeerd wordt is zo minuscuul dat de therapeutische effecten, gelet op de kleine doses, beperkt zijn. Wat we moeten doen is het bypassen van de maag en de lever. Transdermaal of het aanbrengen op de huid, stelt het lichaam in staat de voedingsstoffen door de huid te laten opnemen waardoor de voedingsstoffen direct in de bloedstroom komen.

Dit betekent een hogere, meer therapeutische geabsorbeerde dosis terwijl bijwerkingen, zoals een laxerend effect en slaperigheid, worden vermeden. Als u wilt dat uw lichaam begint zichzelf te ontgiften en u zich meer ontspannen wilt voelen dan ooit, probeer dan een bad met magnesium poeder. U zult er enthousiast over zijn en uzelf regelmatig verwennen met dit gezondheidswonder.

Minder dan 30% van de volwassenen in Amerika, bijvoorbeeld, consumeert de lage magnesium ADH (Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid). Zorg ervoor dat u het voldoende tot zich neemt. Magnesium is niet een dure supplement, maar verandert wel het leven van mensen. De huid toepassing van magnesium chloride kan worden gebruikt voor de behandeling van specifieke gebieden, zoals knieėn, schouders, ellebogen, enz. Overal waar u een lokale pijn heeft, geeft magnesiumchloride u een vliegende start in het genezingsproces.

De Hexahydraat in magnesiumchloridehexahydraat betekent dat het vocht absorbeert. Als u een paar korrels magnesium op uw bureaublad of keuken zet, zult u zien dat er een poel van vloeistof wordt gevormd die niet verdampt. Dit komt omdat het vocht ontrekt aan de atmosfeer, waardoor het geweldig voor hydratatie is.


Producten
DMSO

DMSO
±€ 30

LipoC Liposomal Vitamin C with Glutathione   ±€ 35
DMSO Liposomal Vitamin D3 with K2  
±€ 30
Liposomal CoQ-10

Liposomal CoQ-10
±€ 37

Reishi Mushrooms

Reishi Mushrooms
±€ 33

Sacha Inchi Olie Capsules

Sacha Inchi Oil
±€ 20

Graviola Capsules

Graviola capsules
±€ 15

Jiaogulan (Gynostemma pentaphyllum) Whole Leaf Tea 100g

Jiaogulan Thee
±€ 15

Marine Phytoplankton

Jiaogulan capsules
±€ 13

Marine Phytoplankton

Magnesium
±€ 13

 

 

 

 

 

MMS Winkel, 2018