Jim Humble MMS Nederland Belgie   
 
 Home > MMS1 - CDS       Wat is MMS ?   Giving you choice
Informatie
MMS1 - CDS
MMS2
Thee

DMSO
Vitamines
Waterzuivering
Magnesium

MMS gebruik
Werking
Basisregels
Protocollen
Ziektes

Dieren

Uw bestelling
Hoe bestelt u ?
Verzending
Contact

 

 

 

 

 

 

Jim Humbles antwoord op diabetes, de ziekte van Lyme, hepatitis A,B en C, malaria, herpes, tuberculose, de meeste kankersoorten en vele andere ernstige ziekten. Het is ook uw dagelijkse bondgenoot tegen infecties, griep, verkoudheid, vergiftiging, brandwonden en huidproblemen.Het kan tevens gebruikt worden om water te zuiveren, een oppervlakte of een wasgoed te ontsmetten en voor vele andere doeleinden.

Wereldwijd zijn er momenteel meer dan 5 miljoen MMS gebruikers.
En dit aantal groeit met de dag !

Clo2

Miracle Mineral Solution, ook bekend als Master Mineral Solution en MMS1, is ontdekt door Jim Humble. Het bestaat uit een oplossing van Natriumchloriet.

Hij ontdekte dat chloordioxide zeer effectief is tegen ziekteverwekkers (pathogenen) zoals virussen, bacteriën, schimmels, parasieten en andere schadelijke bio-organismen. Dit Chloordioxide ion is de meest krachtige ziektebestrijder die men ooit heeft gekend.

Omdat chloordioxide zeer explosief is kan het niet worden vervoerd, en moet het ter plaatse geproduceerd worden. Indien natriumchloriet met (citroen)zuur gemengd wordt ontstaat er chloordioxide. Men kan dit vervolgens mengen met drinkwater (zonder fluoride) of verse sap waarin geen vitamine C in zit. Dus geen sinaasappelsap. Vitamine C neutraliseert namelijk chloordioxide.

Pathogenen vergiftigen onze lichaam en tasten onze immuunsysteem aan. Na inname blijft MMS ongeveer een uur in het lichaam en vernietigt het pathogenen, door elektronen aan de pathogeen moleculen te onttrekken. MMS is uiterst effectief tegen pathogenen en versterkt daardoor ook razendsnel het menselijke immuunsysteem. Hierdoor kan ons lichaam zeer snel zich van allerlei ziektes zoals tuberculose, influenza, kanker, aids, malaria, Fibromyalgie, diabetes, en de ziekte van Lyme ontdoen.
Bij de vernietiging van pathogenen, worden deze omgezet in niet schadelijke stoffen. Derhalve zijn er ook geen bijwerkingen. Wel kan er voor korte tijd duizeligheid optreden tijdens de verwijdering van de toxines uit het lichaam.

MMS versus medicijnen:
MMS is dus effectief, het heeft geen bijwerkingen en het versterkt uw immuunsysteem.
Medicijnen en antibiotica daarentegen werken niet, hebben vele bijwerkingen en beschadigen ook nog eens uw immuunsysteem.

Missie
Jim Humble wil niet alleen de gezondheid van mensen verbeteren, hij wil ook dat zoveel mogelijk mensen toegang tot MMS krijgen.

CDS
Chlorine Dioxide Solution is chloordioxide gas opgelost in gedestilleerd water. Chloordioxide is het actieve middel in MMS. CDS heeft weinig smaak, geen geur en vereist geen activering. Het is nuttig bij enkele toepassingen die onderin worden genoemd.

CDS is echter een onstabiele explosieve gas. Hierdoor zijn er transport- en houdbaarheidsproblemen. Bij de huidige technologische stand van zaken zou, indien we CDS produceren en het naar u verzenden, u geen kwalitatief hoogwaardig product in uw bezit krijgen. Dat zou ook ten koste van de effectiviteit van CDS gaan. Derhalve produceren en verkopen wij vooralsnog geen CDS.
Wij raden u aan om zelf kwalitatief hoogwaardige CDS te maken. Dan heeft u ook geen houdbaarheids- en kwaliteitsproblemen.

Er zijn 2 methodes om zelf CDS te maken:
1 De officiële methode van Jim Humble
2 De Easy CDS methode van JT

1 Bekijk hier de Jim Humble video om CDS te maken.
U heeft alleen een MMS 1 kit en een paar andere hulpmiddelen nodig. Bekijk de video aandachtig en volg de instructies nauwkeurig op.

2 Zie hier de Easy CDS methode

Let bij het CDS gebruik op de sterkte. 3000 ppm is de gangbare sterkte bij CDS protocollen.

Meer informatie (sterkte, meting sterkte, houdbaarheid etc) over het maken van CDS kunt u op het MMS forum van Jim Humble vinden.

CDH

CDH is een mix van de klassieke MMS en CDS. Het is minder populair, maar vooral gebruikt bij mensen met maagproblemen en vanwege smaak. Hier vindt u meer info over CDH en het maken van CDH. Voor CDH 3000 ppm kunt u ook de CDS/CDH protocollen gebruiken.

 
Wanneer gebruikt u MMS1 en wanneer CDS/CDH?


Jim Humble adviseert het volgende:

Gebruik als regel de klassieke MMS1 met geactiveerde druppels
, vooral bij levensbedreigende ziektes. MMS druppels genezen sneller en completer. Wanneer MMS1 elke uur vers wordt gemaakt en meteen wordt ingenomen is het beter dan CDS of CDH.

Jim Humble adviseert CDS/CDH vooral te gebruiken voor onderstaande situaties:
- Oog, oor en neus Protocollen
- Bad en douche Protocollen
- Huid & mond Protocollen
- Enema Protocol
- Protocol 3000
- Eventuele andere protocollen waarbij CDS/CDH niet in de maag komt.
- Indien iemand wat tijd nodig heeft om te wennen aan MMS of aan de MMS smaak.

U kunt echter ook in andere gevallen CDS/CDH gebruiken, vooral als het goede resultaten bij u geeft.

Aanvullende informatie

U kunt op onze site, de site van Jim Humble , het MMS Forum en andere sites uitgebreide informatie vinden over MMS en de verschillende manieren (protocollen) om het te gebruiken.
Vooral de Basisregels en de 29 MMS Tips van Jim Humble zijn heel belangrijk.

Lees de vele gebruikerservaringen op Jim Humble's site en oordeel zelf.

U kunt MMS vaak ook in combinatie met MMS2 & DMSO gebruiken.

Hoe meer mensen gezond leven, des te makkelijker het ook voor u zal zijn om gezond te blijven. Neem dus deel aan de forums en informeer ook uw vrienden en kennissen.

Bezoek ook eens Gezond en Wel voor gezondheidsnieuws, Jim Humble nieuwsbrieven en andere actualiteiten.

Help u zelf en anderen !


Producten
MMS2 Capsules

MMS2 capsules
±€ 29

DMSO

DMSO
±€ 23

LipoC Liposomal Vitamin C with Glutathione   ±€ 35
DMSO Liposomal Vitamin D3 with K2  
±€ 30
Liposomal CoQ-10

Liposomal CoQ-10
±€ 38

Reishi Mushrooms

Reishi Mushrooms
±€ 37

Sacha Inchi Olie Capsules

Sacha Inchi Oil
±€ 25

Graviola Capsules

Graviola capsules
±€ 19

Jiaogulan (Gynostemma pentaphyllum) Whole Leaf Tea 100g

Jiaogulan Thee
±€ 17

Marine Phytoplankton

Jiaogulan capsules
±€ 15

Marine Phytoplankton

Magnesium
±€ 13

MMS1 Kit

MMS1 Kit
±€ 25 

 
Biotrends
Nouvelle Vie
Nouvelle Vie 
NAD+
NAD+ 
PRO-Healer of PCB 157
PRO-Healer 
Bio-Balance
Bio-Balance 
AlkaPHi druppels (30 of 50 ml)
AlkaPHi druppels 
SkinFactor
SkinFactor 
Dermatologische Rollers
Derma Rollers 

 

 

 

 

 

MMS Winkel, 2018