Jim Humble MMS Nederland Belgie   
 
 Home > Jiaogulan Capsules Jiaogulan Leaf Capsules    Giving you choice
 
Informatie
Lipo
Vitamines

Uw bestelling
Hoe bestelt u ?
Verzending
Contact

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marine Phytoplankton


Jiaogulan Leaf Capsules

Bestel Jiaogulan Capsules  ĪÄ 14

60 x 500 mg capsules

- Biologisch
- Bevat geen zware metalen en pesticiden 

Klik voor een uitvergroting  

Jiaogulan blad poeder capsules

Jiaogulan (Gynostemma pentaphyllum) (uitgesproken als "djauw gu lan") is afkomstig uit de afgelegen bergachtige regio's van Zuidwest China (een gebied dat bekend staat om de langlevendheid en de vitaliteit van de inwoners) en uit de bergen van Thailand, Japan, Korea, en elders in AziŽ. Jiaogulan werd 'ontdekt' toen China haar eerste nationale volkstelling uitvoerde in de jaren 1970. Veel van de bewoners in de regio waar Jiaogulan natuurlijk groeit en het dagelijks wordt gebruikt om energie te leveren en vermoeidheid te verlichten, hadden een buitengewoon lang leven.De bewoners schreven hun langlevendheid en vitaliteit toe aan het dagelijks gebruik van Jiaogulan die ze "xiancao" of "Herb van onsterfelijkheid" noemden. Dit trok de aandacht van de Chinese overheidsambtenaren en de Chinese Academie van Medische Wetenschappen en leidde tot een uitgebreid onderzoek dat tot op heden nog doorgaat. Dit onderzoek heeft een breed scala aan indrukwekkende voordelen zonder enige toxische of negatieve bijwerkingen aangetoond. Deze overvloed aan studies volgen een modern wetenschappelijk onderzoeksmethodologie.

Het onderzoek van Dr Nagai trok de aandacht van Dr Tsunematsu Takemoto, een specialist in de kruidengeneeskunde, die bezig was met het bestuderen van een Chinese meloen die in dezelfde familie als Jiaogulan valt. Dr Takemoto bestudeerde gedurende 10 jaar Jiaogulan. Zijn onderzoeksteam ontdekte 82 chemische verbindingen (sapogenin gypenosides). In de daaropvolgende tien jaar werden de verbindingen onderworpen aan een intensieve wetenschappelijk onderzoek en uitgebreide klinische studies over de gevolgen ervan. Jiaogulan werd populair in Japan en bleef het goed doen tot het bedrijf het origineel begon te vervangen door moerbeibladeren met als gevolg dat de Japanners het niet meer kochten. Vandaag de dag duikt Jiaogulan weer op in Japan in zijn zuivere vorm en de Japanners genieten weer van de verbluffende resultaten.

De Westerse wereld is nu bezig Jiaogulan, dat bekend staat om zijn buitengewone weldadige werking, te ontdekken. Jiaogulan is uitgebreid bestudeerd in Duitsland, Ierland, ItaliŽ, Tsjecho-Slowakije en de Verenigde Staten.

Energie: De effecten van Jiaogulan zijn vaak merkbaar binnen een week. Mensen voelen snel het verschil in toegenomen energie, uithoudingsvermogen, gezondere slaappatronen, mentale alertheid, verhoogde waarneming en lichamelijke prestaties.

Tijdens Olympische Spelen van 1994 wonnen de Chinese atleten zo veel medailles, dat de sanctionerende lichaam van de wereldsport besloot om te testen op het gebruik van illegale metabolische steroÔden. De atleten bleken vrij te zijn van steroÔden, maar later werd bekend dat de Chinese Coach, Jiaogulan gebruikte om de fysieke prestaties te verbeteren.

Mensen (jong en oud, man en vrouw) met overbezette agenda's kunnen veel voordelen halen uit een verbeterde energie, vitaliteit en mentale bewustzijn. Sporters (zowel amateur en professionele) merken een vrijwel onmiddellijke toename van hun uithoudings- en doorzettingsvermogen. Senioren en anderen die uithoudingsvermogen en kracht hebben verloren merken vaak een verhoging van hun energie niveaus. Deze energie boost is heel anders dan een suiker of adrenaline stormloop. De boost van Jiaogulan is een natuurlijke verhoging van de energie, zonder de stormloop. U voelt zich rustig, maar al snel merkt u dat u meer uithoudingsvermogen en vitaliteit heeft, zonder dat er bijwerkingen optreden. Deze eerste resultaten, hoe belangrijk ze ook zijn, vormen slechts een gedeeltelijk beeld van wat Jiaogulan echt doet.

Balans: De sapogenin gypenosides in Jiaogulan hebben een regelend effect op een breed spectrum van onze biologische systemen, waaronder bloeddruk, bloedsuikerspiegel, immuunsysteem, reproductieve systeem, centrale zenuwstelsel en endocriene systeem. Jiaogulan verhoogt de natuurlijke capaciteiten om te reageren op een breed spectrum van interne en externe stress. Stress gerelateerde gezondheidsproblemen, zoals hoge bloeddruk, angst, hoofdpijn, abnormale slaappatronen, etc. kunnen reageren op Jiaogulan. Stress heeft een groot aantal andere diepere en ernstigere implicaties, zoals overproductie van cortisol en andere onevenwichtigheden in veel van onze fysiologische systemen.

Jiaogulan


Antioxidant: Jiaogulan werkt als een antioxidant. Het stimuleert ons lichaam om zijn eigen endogene anti-oxidanten, superoxide dismutase ("SOD") en gluthathione te synthetiseren. Deze zijn onderdeel van onze natuurlijke afweersysteem, dat oxidatieve vrije radicalen schade controleert. Wanneer vrije radicalen in grote hoeveelheden worden geproduceerd in reactie op onnatuurlijke stressniveaus (zowel extern als intern) hebben we ook een boost van ons antioxidanten niveau nodig. Naarmate we ouder vermindert onze natuurlijke vermogen om endogene anti-oxidanten te produceren. Oxidatieve vrije radicalen schade resulteert in cellulaire desintegratie en disfunctie dat specifieke organen kan beschadigen en het evenwicht tussen de verschillende organen kan verstoren. Dit kan resulteren in een breed scala van gezondheidsproblemen en kan het verouderingsproces versnellen. Jiaogulan's vermogen om natuurlijke zelfheling te bevorderen wordt gekenmerkt door zijn vermogen om synthese van onze eigen endogene antioxidanten te induceren.

Adaptogeen: Jiaogulan is een van de meest krachtige en effectieve adaptogenen op de planeet. Adaptogenen zijn de kostbare edelstenen van botanische genezing en gezondheid. Hun geschiedenis is vol met fantastische verhalen over genezende gaven. Er vinden nu een overvloed aan wetenschappelijk onderzoeken en klinische studies plaats en die bevestigen deze buitengewone gaven.

Jiaogulan functioneert, net als andere adaptogenen, bi-directioneel. Afhankelijk van de conditie van uw lichaam kan het zowel een bepaalde waarde verhogen als verlagen totdat het voldoet aan de normale parameters. Als uw bloeddruk te hoog is, zal het helpen om het niveau te verlagen. Als uw bloeddruk te laag is, wordt het verhoogd. Als u hyperactief bent kalmeert Jiaogulan uw zenuwen, maar als u lusteloos bent, geeft het u juist energie. Deze normaliserende werking manifesteert zich ook in de bloedsuikerspiegel, cholesterol, enz. Jiaogulan reageert op de behoeften van ons lichaam en initieert effectieve actie om het lichaam in evenwicht te brengen.

Jiaogulan is ook "multi-directioneel." De meeste kruiden en bijna alle geneesmiddelen zijn gericht op een specifiek probleem, om een specifiek resultaat te bereiken. Deze zijn uni-directioneel. Jiaogulan daarentegen, werkt door middel van verschillende metabole routes om een evenwichtige fysiologie en holistische gezondheid te bewerkstelligen. Jiaogulan komt in actie om verschillende biologische systemen te regelen om een natuurlijke staat van functionele evenwicht te vinden tussen alle systemen van ons lichaam (homeostase). Dit evenwicht is de voorwaarde voor zelfheling, vitaliteit en een lange levensduur. De Aziatische concept van de "wijsheid van het evenwicht" stelt dat als we in de juiste balans zijn, het lichaam in staat is om zich uitstekend te verzorgen.

De meest erkende adaptogene paden behelzen Jiaogulan's vermogen om hartoutput te verbeteren om zodoende de zuurstof en voedingsstoffen die naar al onze interne organen vervoerd worden, te optimaliseren. Een tweede adaptogene metabole route die door Jiaogulan gebruikt wordt, past de balans van ons centrale zenuwstelsel en de balans van de klieren processen aan. Deze neuro-endocriene regulatie normaliseert een breed spectrum van fysiologische, mentale en emotionele reacties die van essentieel belang zijn om een goede gezondheid te genereren en behouden. Wanneer wij de hartfunctie en neuro-endocriene regeling verbeteren, zorgen we voor een meer evenwichtige fysiologie dat een normaliserend effect op ons hele biofysische conditie heeft.

Samenvatting: Nauw samenwerkend met de Hill Tribe en andere inheemse boerengemeenschappen in noord Thailand om de biologische teelt van Jiaogulan te bevorderen en het gebruik van traditionele landbouwpraktijken aan te moedigen, die de natuurlijke groei (wild vervaardigd) weerspiegelen. Daarnaast sturen we onze boeren naar de bergen om in het wild groeiende natuurlijke Jiaogulan te vinden (ethisch wild geoogst). In alle gevallen is onze Jiaogulan vrij van synthetische chemische stoffen die kunnen voortvloeien uit het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest. De beschikbaarheid van volledig rijpe, boerderij verse Jiaogulan dat is gevriesdroogd om de voordelen te behouden, biedt u de hoogste kwaliteit en meest effectieve Jiaogulan product dat beschikbaar is. Er zijn geen synthetische additieven of chemische producten van welke aard dan ook gebruikt in het vriesdrogen proces.

Jiaogulan werkt niet aan een specifiek deel van het lichaam of een andere. Het richt zich niet slechts op een gezondheidsprobleem. Het werkt niet op dezelfde manier of produceert dezelfde voordelen voor verschillende mensen. Het werkt op basis van de bestaande situatie en helpt elke persoon verschillend om die persoon in balans te brengen.
Als gevolg van reinigings-, ontgiftings- en normaliseringsprocessen kunt u milde ongemakken zoals lichte misselijkheid of verhoogde stoelgang ervaren. Als u een reactie ervaart, stop dan met het gebruik van dit product en raadpleeg uw arts.

Jiaogulan wordt niet aanbevolen voor patiŽnten die medicijnen nemen, zoals azathioprine (Imuran), ciclosporine (Neoral, Sandimmune), Prograft, Zenapak, Rapumune of voorgeschreven harttoestand regelende geneesmiddelen gebruiken. Het moet worden vermeden door zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.
Deel deze informatie met uw zorgverlener en bespreek met uw arts alle voorgeschreven en niet-voorgeschreven geneesmiddelen voordat u begint een kruiden-product te gebruiken.

ALGEMENE REFERENTIES

Saponinen

"Saponinen helpen het immuunsysteem om het menselijk lichaam te beschermen tegen kanker, en vermindert ook het cholesterolgehalte." ... Uit "Saponins from edible legumes: chemistry, processing and health benefits.í Journal of Medical Food, Spring 2004"

Ruwvoer

Ruwvoer (ook wel vezel genoemd) helpt het lichaam de golf te egaliseren, zoals weeŽn die voedsel door de darm laten gaan. Voedsel met een hoge ruwvoergehalte dijt zich binnen de muren van de dikke darm uit en verlichten van de afvoer van afvalstoffen. Wanneer ruwvoer onverteerd door de darm gaat, absorbeert het grote hoeveelheden water, wat resulteert in een zachtere en omvangrijkere ontlasting.

Het consumeren van voedsel met een hoge ruwvoergehalte resulteert in grotere, zachtere, en omvangrijker ontlasting die makkelijker en sneller door de darm gaat en zelfs sommige spijsverteringskanaal stoornissen voorkomt of annuleert. Het helpt ook obstipatie en overbelasting te verminderen waardoor aambeien voorkomen of verlicht kunnen worden. Het consumeren van meer vezels (ruwvoer) betekent minder druk in de dikke darm, en dit is belangrijk bij de behandeling van het prikkelbare darm syndroom en diverticulitis.

Het kost mensen in het Westen die in steden leven, bijna drie keer meer tijd om voedsel te verteren en te elimineren dan mensen die op het platteland in Afrika en AziŽ leven. Waarom? Het dieet van de meeste mensen op het platteland in die regio's is rijk aan vezels, waardoor de benodigde tijd om voedsel te verteren en afval uit te stoten korter is. Dit helpt schadelijke stoffen te verwijderen voordat ze problemen kunnen veroorzaken in het lichaam. In het algemeen lijden mensen op het platteland van Afrika en AziŽ veel minder aan ziekten van het spijsverteringskanaal die veelvuldig in het Westen voorkomen.

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) voor ruwvoer is ongeveer 30 gram, en toch consumeert de in een stad wonende gemiddelde persoon slechts ongeveer 10 gram per dag. Bovendien, mensen die vezelrijke caloriearme groente en fruit consumeren hebben minder last van overgewicht.

Testimonia
Hieronder vindt u enkele testimonia voor verschillende aandoeningen op jiaogulan.net De getuigenissen hebben betrekking op zowel de whole leaf thea (losse hele bladthee) als op capsules gemaakt van het blad. Beiden werken identiek, maar met de losse thee kunt u ook de bladeren eten, die niet alleen heel smaakvol zijn, maar u krijgt in feite meer waarde door het gebruik van de thee en het blad, evenals wat groen ruwvoer. Klik op de link voor een onderwerp dat u interesseert:

Bijnier & ademhalingsondersteuning
Hartritmestoornissen 
Bloeddruk
Cholesterol
Kanker
Dementie & Bronchitis

Energie

Immuniteit

Pijn of artritis
Slaap
Stress
Andere aandoeningen

Bloeddruk
 
Rena Palloff-CaliforniŽ, augustus 2003
De bloeddruk van mijn zus (Paula Sklar, Arizona) schoot omhoog tot 160/93-4 en het bleef zo totdat ze Jiaogulan (pillen) begon te nemen -binnen een week verminderde het naar 135/80, nu is het 125/75. Ze gebruik het nu al twee maanden.

WT Patterson-Arkansas, juli 2003
In minder dan 20 dagen viel mijn totale cholesterol 57 punten- van 280 tot 223. Mijn bloedsuiker nam af van 153 tot 77, en mijn bloeddruk die 140/70 was, blijft rond 118/70. Ik drink de thee en neem ook de pillen. Dit is het beste waarmee ik ooit heb kennisgemaakt.

Barbara Burns-Montana, april 2003
Na het nemen van de Jiaogulan pillen voor ongeveer een maand ging mijn borderline hoge bloeddruk naar een normale niveau en is daar ongeveer een jaar nu. Mijn cholesterol werd ook normaal, terwijl ik zelfs een overgewicht heb.

Jo Anne Long-Pennsylvania, april 2003
Het lijkt te werken voor mijn bloeddruk. Ik neem het voor een jaar-1 pil 3 keer per dag.

Rodger Bailey-Texas, april 2003
Het helpt mijn bloeddruk. Ik neem Jiaogulan capsules voor ongeveer een jaar, samen met een diureticum bloeddruk geneesmiddel. Zonder Jiaogulan houdt het geneesmiddel het niveau op ongeveer 150 / 100, maar met Jiaogulan ik blijf constant tussen de 130-140 en 80-90, ietsjes hoger dan normaal. Ik ben zeer tevreden dat ik geen sterkere bloeddruk geneesmiddelen in hoef te nemen.

Blair Moser II-CaliforniŽ, maart 2003
Mijn bloeddruk is gedaald van 130/88 naar 120/78 na inname van de Jiaogulan pillen voor ongeveer 2-3 maanden.

Gwendolyn Claxton-Florida, maart 2003
Ik neem uw capsules in en heb goede resultaten gezien met mijn hoge bloeddruk en cholesterol. Ik heb ook meer energie. Heel erg bedankt.

Margaret Offutt-Georgia, februari 2003
Ik vergat u vragen, als ik de capsules 3x per dag inneem voor mijn bloeddruk, moet ik dan ook mijn medicatie gebruiken. Ik moet toegeven dat ik niet regelmatig mijn bloeddruk medicijn heb gebruikt en mijn bloeddruk is normaal.

Bobbi Moses-Alaska, februari 2003
Ik begon met het nemen van uw Jiaogulan gestandaardiseerde Gypenosides rond de tijd van mijn jaarlijkse check-up toen mijn arts me vertelde dat mijn cholesterol en bloeddruk hoog waren en dat ik er iets aan moest doen. Ik bleef Jiaogulan gebruiken tot mijn volgende jaarlijkse check-up en de dokter zei toen dat beide niveaus nu wel acceptabel waren.

Marvin Swinford-Kentucky, januari 2003
Voorheen was mijn bloeddruk rond 142/114. Na ongeveer een maand Jiaogulan capsules te hebben genomen, was mijn bloeddruk gedaald tot 116/78, en ik kon het zelfs fysiek voelen, vooral tijdens mijn fitness oefeningen en met nul bijwerkingen.

Marsha Johnston-Missouri, januari 2003
Mijn bloeddruk is grillig, gaat omhoog en omlaag. Nu na het nemen van 1-2 capsules van uw Gestandaardiseerde Gypenosides per dag, is het constanter en zelfs een beetje lager. Ik voel me veel rustiger,vreedzamer, en val ik makkelijker in slaap val.
Update, juli 2003
Na het nemen van de Jiaogulan capsules sinds januari is mijn bloeddruk behoorlijk gedaald. Het was ongeveer 140-5/80, nu is het 124/70. En ik slaap 's nachts nog steeds beter.

Pete Ramirez-Texas, oktober 2002
Ik gebruik Jiaogulan (capsules) voor bijna zes maanden nu en ik kan eerlijk zeggen dat het product mijn algehele gezondheid verbeterd heeft. Ik ben uit mijn bloeddruk medicatie. Mijn energie niveaus zijn terug. De bloeddruk is omlaag naar 122/78.

Steve Scallion-Virginia, oktober 2002
Mijn systolische bloeddruk was rond 220. Jiaogulan capsules hebben het binnen ongeveer een maand verlaagd tot 170.

Maria Saenz-Texas, oktober 2002
Voordat ik Jiaogulan (capsules) nam, kon ik 's nachts mijn bloeddruk in mijn hoofd voelen kloppen. Dan na het gebruik ervan, werd het normaal. Ik was een borderline diabetes, maar heb nu geen enkel probleem. Toen ik stopte met Jiaogulan, ging mijn bloeddruk weer omhoog.

Willarean Evans-CaliforniŽ, september 2002
Mijn bloeddruk was hoger dan toen ik jonger was, hoewel niet zo hoog. Maar sinds ik deze (Jiaogulan) kruiden-pillen neem, ging mijn bloeddruk naar het niveau uit mijn jeugd. Het liep eens op tot 130/82, en met de pillen verminderde dat naar 117/70. En het interessante is dat ik slechts 3 pillen 's nachts inneem. Ook denk ik dat het een effect heeft op het immuunsysteem, want ik krijg geen verkoudheid op de manier waarop ik het vroeger kreeg, zelfs wanneer andere mensen om me heen wel verkouden worden.

Jeannette Lewis-Tennessee, augustus 2002
Uw Jiaogulan Herbal Pillen hebben de bloeddruk, in minder dan twee maanden, aanzienlijk verlaagd.
UPDATE-maart 2003: De pillen houden mijn bloeddruk laag.

Mary Game George-Utah, augustus 2002
Uw thee (Premium Jiaogulan) is heerlijk, en mijn bloeddruk heeft hierop gereageerd door naar zeer veilige zones te gaan! Ik raad uw producten aan veel mensen aan. Ik drink de thee sinds 4 maanden.

Mike Funaro-Las Vegas, NV, juli 2002
Ik gebruik de Jiaogulan Standard Gypenosides nu sinds 3 maanden. Ik heb altijd een bloeddruk medicatie gebruikt (laatste 3 jaar) dat mijn druk rond de 130/90 hield. toen ik voor het eerst naar de dokter ging nadat ik de Gypenosides begon te gebruiken, was mijn druk 100/70.
Mijn hele leven lang kan ik me niet herinneren zo'n lage druk te hebben gehad. Mijn enige verandering zijn de Jiaogulan supplementen. Het werkt.

Annie Davis-Texas, juli 2002
Ik had moeite om mijn bloeddruk naar beneden te krijgen. Het was ongeveer 190/103. Nadat ik Premium Jiaogulan thee (twee zakjes een keer / dag) begon te drinken, kwam het naar beneden, en is sinds ongeveer een jaar normaal. Nu is het 130/86.

Robert Herman-CaliforniŽ, maart 2002
Ik gebruik Jiaogulan Herbal Pillen. Na een periode van twee maanden daalde mijn bloeddruk geleidelijk van 140/90 naar 120/80. Dat is waar het is gebleven.

Deloris Max-, eigenaar gezondheidswinkel-Indiana, februari 2002
Ik ben nu 62 jaar oud. Mijn bloeddruk was 180/95-100. Toen de natuurlijke behandelingen die ik probeerde niet hielpen, schreef mijn dokter bloeddruk medicatie voor. De bijwerkingen waren echter afschuwelijk, dus stopte ik ermee. Toen we uw producten in onze winkel begonnen te verkopen, ben ik begonnen met het gebruik van de thee en mijn bloeddruk ging omlaag, maar
het was moeilijk voor mij om de thee heel vaak te nemen, dus begon ik de Jiaogulan Herbal Pillen te gebruiken. Ik gebruik het nu ongeveer 4 maanden. Nu is mijn bloeddruk gedaald tot ongeveer 140/85 en ik verwacht dat het verder zal dalen. Ik ben heel blij met de resultaten. Ik had net een klant die me vertelde dat de bloeddruk daalde na het gebruik van Jiaogulan.

Billy Schuelke-Nebraska, augustus 2001, bijgewerkt juli 2002 (alles hetzelfde)
De vele bloeddruk medicijnen die ik heb geprobeerd veroorzaakten zeer slechte bijwerkingen. Wat ik nu inneem is OK, maar mijn bloeddruk was niet stabiel. Uw Jiaogulan capsules hielden mijn bloeddruk stabiel als ik 2 capsules in de ochtend en 3 in de avond nam. Ik wou dat ik helemaal met de medicijnen kon stoppen en alleen Jiaogulan kon nemen, maar mijn dokter is niet coŲperatief in het aanpassen van de dosering van mijn medicijnen, zodat ik me ervan kon afwennen. De Jiaogulan capsules hebben ook geholpen met stress, energie, en mijn seksleven (erectiele disfunctie).

Dr David Walsh-Alabama, augustus 2001, Bijgewerkt februari 2002
Ik ben erg enthousiast over uw product. Ik kon niet geloven dat het zelfs mijn PVC (Premature ventriculaire contractie) hielp, en dat binnen een korte tijd. Niet alleen dat, het bracht ook de hoge bloeddruk die ik recentelijk ontwikkeld had naar beneden. een hoge bloeddruk ontwikkeld en het bracht het naar beneden. Het werkt nog steeds na zes maanden.
Update-september 2003
Ik stopte met het gebruik van uw product nadat ik de fles had opgebruikt, omdat ik genezen was en het niet meer nodig had, en ik voel me nog steeds goed.

Kenneth Piller, ND, Bruce Blinzler, ND-Coeur D Alene, augustus 2001.
Het hoofddoel dat wij Jiaogulan voorschrijven is voor hoge bloeddruk. Hoewel het niet werkte bij een klein aantal patiŽnten, hebben we ongeveer 15-20 mensen ermee behandeld en het is succesvol geweest in het verlagen en stabiliseren van hun bloeddruk. Een paar van die mensen zegt dat ze zich ook beter voelen sinds ze Jiaogulan gebruiken. Er is een man, wiens artsen het opgaven - geen van hun medicijnen werkte. Ook de alternatieve behandelingen die wij hem gaven werkten niet, totdat hij Jiaogulan probeerde.
Update-januari 2002
Ze blijven succes met de bloeddruk patiŽnten hebben.

Peggy Krohn-Ohio, augustus 2001
Zowel mijn bloeddruk als cholesterol waren erg hoog toen ik begon met het nemen van uw Jiaogulan Herbal Pillen en het drinken van 3-4 kopjes per week van uw normale Jiaogulan thee. Ik had een controle na 3 maanden. Mijn cholesterol was met een fenomenale 60 punten gedaald. En mijn bloeddruk was ook omlaag. Mijn dokter was blij dat ze beiden waren gedaald, want als dat niet gebeurd was, zou hij me op medicijnen zetten. Sindsdien ben ik overgestapt op de capsules. Mijn bloeddruk is nog steeds ok. Ik zal binnenkort weten of mijn cholesterol niveau verder is gezakt.

Linda Garcia-Florida, augustus 2001
Ik neem uw Jiaogulan pillen voor ongeveer een jaar nu. Toen ik begon, was mijn bloeddruk ongeveer 151/105. Binnen ongeveer zes weken was het gedaald tot 135/82 en is sindsdien daar constant gebleven. In het begin nam ik drie pillen, twee keer per dag , en ik doe dat nog steeds. Ik ben zeer tevreden met deze resultaten. Zodra iemand klaagt over hoge bloeddruk,
vertel ik hem of haar over Jiaogulan.

Anne Koslofsky-New York, januari 2001
Mijn bloeddruk was 150/90 voordat ik begon met Jiaogulan. Ik ben 73 jaar oud. Mijn cholesterol en bloedvetten zijn nu en waren altijd normaal. Ik schrijf mijn hoge bloeddruk toe aan de normale effecten van veroudering, bovendien ben ik nu iets meer onder stress dan normaal, sinds ik als receptioniste in het advocatenkantoor van mijn zoon meehelp. Ik begon met Jiaogulan in september 2000. Ik meet regelmatig mijn eigen bloeddruk. Binnen een week of twee was mijn bloeddruk gedaald tot 140/85 en nu is het gezakt tot 130/85 en heeft zich gestabiliseerd.

Eugene Schooler-Pennsylvania, augustus 2001
Oorspronkelijk was ik geÔntrigeerd met het aspect van Jiaogulan als een adaptogeen, een regelaar, en ik ben er erg blij mee. Ik ben begonnen met Jiaogulan in juli 2000 toen ik een verhoogde bloeddruk ontwikkelde. Ik nam de Jiaogulan kruiden-pillen, samen met andere supplementen, zoals magnesium, meidoorn, carnitine en taurine. Thuis gebruik ik een monitor en test mezelf een paar keer per dag. Mijn bloeddruk schommelt op verschillende tijdstippen van de dag, maar in doorsnee is het gedaald tot wat ik normaal beschouw. Ik geef zeker een evenredig deel van het lof aan Jiaogulan.

Dr Conrad Dean-New Mexico, juni 2001
Ik belde net op om te zeggen dat we hier een probleem hebben. Ik heb uw Jiaogulan pillen aan een patiŽnt met hoge bloeddruk gegeven. Hij heeft me hierover nooit teruggebeld. Toen ik de de patiŽnt belde, zei hij dat zijn bloeddruk normaal was. Ik heb een patiŽnt verloren.

Robert Padovani-Ohio, november 2001
Uw Jiaogulan Herbal Pillen helpen mijn bloeddruk te verlagen. Mijn vrouw en ik nemen de pillen sinds minimaal 1 Ĺ jaar. Mijn vrouw houdt echt van Jiaogulan, omdat het haar helpt te ontspannen. We vinden het ook leuk, omdat het een antioxidant is.

Elizabeth Ford, RN-Florida, november 2000
Ik ben nu 62 jaar oud. Een lange tijd geleden gebruikte ik ma huang als een dieetpil en het verhoogde mijn bloeddruk tot boven 200/102. Ik nam onmiddellijk kruiden om het te helpen verminderen en het kwam naar beneden, maar zakte nooit onder 140/90. Het schommelde een beetje op en neer, maar werd nooit weer normaal, zelfs met oefening en chiropractische behandelingen.

Toen sprak ik met Dr Janet Maccaro en las haar boek, Immune System Makeover. Na het lezen van haar relaas over uw Jiaogulan kruid, belde ik haar op voor meer informatie. Ze vertelde me om uw product-3 pillen, drie keer per dag te nemen. Na een paar weken, was mijn bloeddruk terug naar 117/74, en is nooit weer gestegen. Ik ben er zo van overtuigd, omdat ik regelmatig mijn eigen bloeddruk meet, en weet hoe het precies doen, omdat ik jarenlang verpleegkundige ben geweest. Ook mijn cholesterol daalde 240 tot 190, triglyceriden werden ook geweldig, mijn dokter werd gevloerd.

Donna Young, ND, Gecertificeerde Gezondheidsadviseur, vroedvrouw-Idaho, november, 2000
Mijn tweede ervaring met Jiaogulan was met mijn moeder, die een beroerte had met een inwendige craniale bloeding. Haar bloeddruk steeg tot 240/170. Na het nemen van de Jiaogulan thee pillen, normaliseerde haar bloeddruk tot ongeveer 140 / 86 (hoewel het af en toe iets stijgt), haar gezicht hing niet meer, en haar spraak werd duidelijk. Eens, waren de pillen op en dacht dat ze het niet meer nodig te hebben. Haar bloeddruk steeg in minder dan een week naar 220/140 en haar naberoerte symptomen begonnen terug te keren. Toen ze weer begon met de pillen verdwenen al die symptomen binnen 12 uur. Ze neemt nu regelmatig Jiaogulan.

John R Morrison-Florida, september, 2000
Ik ben nu 83 jaar oud. Tot ongeveer twee jaar geleden had ik een iets lagere bloeddruk dan het gemiddelde. Nadat ik weinig aandacht schonk aan een stijging van de bloeddruk, kreeg ik een kleine beroerte. Het goede nieuws is dat uw Jiaogulan pillen mijn bloeddruk weer hebben verlaagd naar slechts een paar cijfers hoger dan mijn oude "normale" niveau. Ook mijn neiging tot een hoge bloedsuikerspiegel is volledig onder controle. Ik wens nooit meer zonder Jiaogulan pillen te komen zitten.Cholesterol

Amanda Wall-Florida, augustus 2003
Na 2 maanden 3 pillen, twee keer per dag te hebben genomen daalde mijn cholesterol, tot tevredenheid van mijn arts. En zelfs met een erfelijk hoog cholesterol.

WT Patterson-Arkansas, juli 2003
In 20 dagen of minder zakte mijn totale cholesterol 57 punten- van 280 naar 223. Mijn bloedsuiker is van 153 naar 77 gedaald, en mijn bloeddruk blijft rond 118/70 maar was 140/70. Ik drink de thee en neem ook de pillen. Dit is het beste wat ik ooit ben tegengekomen.

Thomas Bocchino-Connecticut, juli 2003
Dit product (Herbal Pillen) is geweldig, ik verlaagde mijn triglyceriden van over de 700 tot onder de 130 en mijn cholesterol zakte van over de 250 tot onder de 100 in 12 maanden.

Gwendolyn Claxton-Florida, maart 2003
Ik gebruik uw capsules en heb goede resultaten geboekt met mijn hoge bloeddruk en cholesterol. Ik heb ook meer energie. Heel erg bedankt.

Bobbi Moses-Alaska, februari 2003
Ik begon met het nemen van uw Jiaogulan gestandaardiseerde Gypenosides rond de tijd van mijn jaarlijkse check-up toen mijn arts me vertelde dat mijn cholesterol en bloeddruk hoog waren en dat ik er iets aan moest doen. Ik bleef Jiaogulan gebruiken tot mijn volgende jaarlijkse check-up en de dokter zei toen dat beide niveaus nu wel acceptabel waren.

Valerie Branam-Wisconson, januari 2003
Anderhalf jaar geleden, was mijn cholesterol 227, met een LDL van 159 en HDL van 46. Nu is mijn totaal 166, LDL is 100 en HDL is 42. Trigylcerides zijn ongeveer gelijk gebleven. Ik drink twee kopjes Jiaogulan thee per dag als deel van mijn gezondheidsinspanningen.

Susan Alexander-Delaware, januari 2003
Ik heb veel meer energie en mijn cholesterol is ver gezakt. Mijn totale cholesterol was 240 en na het nemen van ongeveer 2-3 pillen per dag voor 5 maanden, is het nu gedaald naar onder de 167. Ook mijn bloeddruk was ongeveer 140-160/90 en is nu 107/65.

Errol Kroner-Illinois, februari 2002
Hoewel ik begon met Jiaogulan capsules voor het algemeen welzijn, ervoer ik een dramatische vermindering van mijn cholesterol. Het ging van 260 naar 189 (totale cholesterol) binnen 3 maanden. Mijn dokter was heel verbaasd. Ook mijn bloedsomloop lijkt te zijn verbeterd, omdat ik niet meer kou in mijn ledematen ervaar.

Dr Carlos Barcena, MD-Mexico, september 2001
Jiaogulan is een heel mooi product. Ik heb tenminste 8 personen aan wie ik het geef. Bij een van hen, houdt het de cholesterol en triglyceriden laag. Twee van mijn patiŽnten, die behandeld worden met statines, melden spierpijn. Er is nu een grote bezorgdheid over statines met de informatie over Baycol.

Peggy Krohn-Ohio, augustus 2001
Zowel mijn bloeddruk als cholesterol waren erg hoog toen ik begon met het nemen van uw Jiaogulan Herbal Pillen en het drinken van 3-4 kopjes per week van uw normale Jiaogulan thee. Ik had een controle na 3 maanden. Mijn cholesterol was met een fenomenale 60 punten gedaald. En mijn bloeddruk was ook omlaag. Mijn dokter was blij dat ze beiden waren gedaald, want als dat niet gebeurd was, zou hij me op medicijnen zetten. Sindsdien ben ik overgestapt op de capsules. Mijn bloeddruk is nog steeds ok. Ik zal binnenkort weten of mijn cholesterol niveau verder is gezakt.
Update-april 2003
Nadat mijn bloeddruk en cholesterol voor een tijd normaal bleven, ben ik gestopt met de pillen. Ik ben heel normaal sindsdien. Op dit moment neemt mijn man Jiaogulan om te zien of hij zijn cholesterol ook kan verlagen.

Kathy Hope-CaliforniŽ, augustus 2001
Zeven maanden geleden had ik een cholesterol van 264. Na het drinken van een kopje per dag van uw Premium Jiaogulan Kruidenthee voor twee maanden ging het omlaag naar 247. Nu na zeven maanden is mijn cholesterol gezakt tot 237. Ik voel me heel optimistisch dat Jiaogulan werkt en dat het zelfs verder zal dalen.

Linda Cohen-Texas, november 2000
Ik heb een schildklier probleem en neem er allopathische medicijnen voor. Zelfs met het medicijn had ik wel eens de neiging om hyper, of zenuwachtig, en soms hypo, of lusteloos te zijn. Ook was mijn cholesterol zeer hoog , een totaal van 316. Mijn bloeddruk is ook een beetje hoog. Ik heb regelmatig bloedcontroles, vanwege mijn ernstige situatie, en hier zijn de resultaten:
Na een maand van het nemen van uw Jiaogulan pillen, daalde mijn cholesterol 60 punten. Na vier maanden, daalde mijn cholesterol daalde 120 punten van de oorspronkelijke hoogte. Ook mijn triglyceride niveau is gedaald van 260 naar 129. Mijn fluctuerende hyper en hypo stemmingen hebben zich gestabiliseerd, ik voel me 100% beter en mijn bloeddruk is nu normaal. Beschouw me een dankbare vaste klant.

Donna Young, ND, Gecertificeerde Gezondheidsadviseur, vroedvrouw-Idaho, november, 2000
Mijn eerste ervaring met Jiaogulan was met mijn cliŽnt, een serieuze gewichtheffer en bodybuilder, die zijn lever overlaadde met grote hoeveelheden eiwit poeder. Zijn lever stuurde de vetten terug naar zijn bloed en verhoogde op zijn beurt zijn triglyceride en cholelsterol niveaus tot een gevaarlijk hoog 1800. Hij werd zeer zwak en had pijn op de borst. Nadat hij met de thee pillen en Power Surge begon, merkte hij een aanzienlijke energie verandering, en een verbeterde hartfunctie. Zijn cholesterol en triglyceriden zijn gedaald tot 300 en hij stelt dat hij nog steeds een merkbare verandering in energie en kracht ziet na het nemen van de thee pillen en Power Surge.


Diverse Aandoeningen

Aritmie

Dr David Walsh-Alabama, augustus 2001, Bijgewerkt februari 2002
Ik ben erg enthousiast over uw product. Ik kon niet geloven dat het zelfs mijn PVC (Premature ventriculaire contractie) hielp, en dat binnen een korte tijd. Niet alleen dat, het bracht ook de hoge bloeddruk die ik recentelijk ontwikkeld had naar beneden. Het werkt nog steeds na zes maanden.
Update-september 2003
Ik stopte met het gebruik van uw product nadat ik de fles had opgebruikt,
omdat ik genezen was en het niet meer nodig had, en ik voel me nog steeds goed.

JR Borbridge-Canada, december 2000
Onlangs heb ik een onregelmatige hartslag ontwikkeld. Ik miste een hartslag, kreeg drie of vier hartslagen, miste een hartslag, kreeg er drie of vier - en er was niets in het bijzonder dat dit kon stoppen. Het stopte voor een tijdje, dan een paar weken later begon het opnieuw. Dan na het nemen van de Jiaogulan thee gedurende 3 maanden, gebeurde het weer, maar alleen tijdens de eerste drie weken en het is sindsdien helemaal niet gebeurd .

William Newman-Michigan, juni 2002
De aandoening die ik eerder had was een zeer ernstige onregelmatige hartslag. Ik gebruik al jaren een grote hoeveelheid van Co Q 10, en andere supplementen. Het heeft geholpen, maar het kwam nog steeds voor. Ik moest nog steeds voorzichtig zijn. Maar na het nemen van Jiaogulan sinds 2 weken, kan ik niet geloven dat mijn activiteit ten minste met 50% is toegenomen. Ik kon vroeger niet veel stressvolle activiteiten ondernemen, traplopen of een lange wandeling - ik eindigde met een onregelmatige hartslag. Ik heb in de afgelopen week meer golf gespeeld dan de afgelopen twee jaar.

Dementie & Bronchitis

Nancy Olsen, RN-Ohio, augustus 2001
Ik schrijf Jiaogulan voor aan 2 geriatrische patiŽnten van mij. De eerste patiŽnt, een man, heeft Parkinson. Jiaogulan heeft hem geholpen zich beter uit te drukken. Hij loopt veel meer. Hij is meer in staat om zichzelf te voeden. De tweede patiŽnt, een vrouw, heeft een klein beetje seniele dementie, en heeft woede en frustratie problemen. Ze lijkt een stuk rustiger en meer actief en heeft meer zelfvertrouwen en voelt zich beter na het nemen van Jiaogulan.Wat mezelf betreft, ik had sinds ik 6 maanden oud was chronische bronchitis. Ik heb sindsdien twee aanvallen per jaar gehad. Sinds ik Jiaogulan neem, heb ik niets gehad behalve schone longen.

Bijnier & ademhalingsondersteuning

Giles Vines-CaliforniŽ, mei 2003
Jiaogulan is heel goed voor mijn congestief hartfalen. Ik weet dat omdat ik voor een tijdje ermee gestopt was en toen weer ermee begon, en het verschil is dramatisch. Mijn vrouw neemt het ook. We zijn allebei in de negentig.

Dr. Gabriel Cousens, M.D.-Arizona, januari 2002
Ik ben zeer onder de indruk van hoeveel mensen op Jiaogulan reageren voor de bijnieren ondersteuning en het bouwen van de Kapha energie voor de versterking van de bovenste luchtwegen. Het is uitgegroeid tot een van mijn top keuzes voor de genezing van het verzwakte bijnierfunctie.

Arthur Farrington-Washington, mei 2002
Ik had bronchitis voor ongeveer 4 weken. Ik nam allerlei kruiden tincturen en antibiotica van de arts, maar het hielp niet. Ik had slechte hoestvlagen, die erg verzwakkend waren. Ik kon helemaal niet slapen en ik werd niet beter. Toen vond ik u, uit het boek Underground Cures en bestelde Jiaogulan. Dit is nu de 5e dag sinds ik begonnen ben met Jiaogulan. Ik nam een capsule drie keer per dag en het begon onmiddellijk te werken. Het slijm komt zeer gemakkelijk los, zonder nauwelijks te hoeven hoesten. Mijn gevoel van beperking bij de ademhaling is volledig verdwenen. Ik dacht dat ik op het punt stond om longontsteking te krijgen. Nu voel ik me fantastisch.

Milton Hagan-Montana, juni 2002
Ik heb last van emfyseem en bronchitis. De Jiaogulan Herbal Pillen hielpen me makkelijker te ademen.
UPDATE, mei 2003:
Ik heb de pillen voor een tijdje gebruikt en het hielp mijn chronische bronchitis, en stopte toen voor een tijdje ermee om er zeker van te zijn. Nu zie ik dat het zeker helpt.

Pijn of artritis

Ralph Ryan-Iowa, augustus 2003
Ik voel me beter sinds ik Jiaogulan pillen gebruik en het artritis ongemak van mijn vrouw is verminderd.

Nancy Dhurjaty-New York, mei 2003
Ik hou van wat Jiaogulan (capsules) voor mij doet. Als ik het regelmatig inneem voel ik geen pijn van de bursitis in mijn schouder. Als ik stop met het gebruik, komt de pijn terug.

Peggy Burghart-Texas, april 2003
Ik ben 47 jaar oud en heb sinds 30 jaar kaakklachten, krijg morfine injecties een of twee keer per maand voor de pijn. Ongeveer 6 dagen na het innemen van Jiaogulan pillen werd het pijn minder en het werkt nog steeds sinds januari. Mijn artsen waren allemaal stomverbaasd.

Catherine Okita-Jin Shin Jyutsu beoefenaar, Jiaogulan theeverkoper, maart 2002
Ik heb een vriend aan wie ik de premium Jiaogulan thee verkocht , die elk weekend verschrikkelijke verzwakkende migraine hoofdpijn had. Ze had ook een groot aantal zonnevlekken op haar armen en handen door overmatige blootstelling aan de zon. Na het drinken van twee kopjes per dag van de thee, gedurende een maand, verdween de migraine volledig en haar armen zijn nu een gezond en roze, zonder zonnevlekken.

Todd Sidwell (voor zijn moeder), Utah, december 2002
Ze krijgt geweldige resultaten van het nemen van slechts 2 Jiaogulan Herbal Pillen per dag - meer energie en minder pijn van haar fibromyalgie.

Donna Vaccariello (en haar vader)-juni, 2002
Mijn vader is 86 jaar oud. Plotselinge ontwikkelde hij een groot aantal ziekten. Hij heeft alle soorten medicijnen gebruikt omdat te oud is om een operatie te ondergaan. Hij is een Siciliaan, hij vindt het leuk om in zijn tuin te werken. Hij is veel trager geworden, met pijn in zijn benen, geen energie, en angina pectoris (moest nitro nemen). Ik heb de pillen nu twee weken. Hij neemt er twee, drie keer per dag. Hij kon nauwelijks lopen. Oh, mijn God, het verschil bij mijn vader is verbazingwekkend. Hij heeft zoveel energie, zijn kleur is goed en hij klaagt niet meer over pijn. Ik voel eerlijk gezegd dat Jiaogulan mijn vader nieuwe vitaliteit heeft gegeven. Heel erg bedankt.

Richard Brady-NY, mei 2002
Mijn pijn is verlicht en ik ben geÔnteresseerd om te zien of het te danken is aan Jiaogulan of niet, dus wil ik het opnieuw bestellen.

Monica Yurkanin-Maryland, augustus 2001
Ik neem Jiaogulan capsules sinds ongeveer 3 maanden. Het heeft me geholpen met pijn in mijn benen, die ik niet meer heb. Het leek mijn bloedsomloop te verbeteren. Toen gaf ik het aan mijn man, die niet in staat was om de trap te beklimmen. Hij zei dat hij na 2 dagen in staat was om de trap te beklimmen en zo is het nu sinds een paar weken.

William Engeland-California, juli 2001
Ik gebruik Jiaogulan capsules al twee maanden. Ik heb gemerkt dat het mijn artritis pijn dramatisch heeft verminderd. Ik zou het beschrijven als het gaan van pijnniveau 7 naar niveau 2 of 1. Het is nu veel draaglijker voor mij. Ook ben ik in staat geweest om mijn dagelijkse wandeling te verhogen van 2 mijl tot 4 mijl, en heb uw producten aan anderen aanbevolen.

Immuniteit

Anita Gehrke-New York, februari 2000
Ik ben zeer verheugd om u te vertellen dat ik een geweldig succes met Jiaogulan heb gehad. Ik kreeg de Ziekte van Lyme in september 1998 en werd behandeld met een hoge dosis antibiotica voor een lange periode. Dit resulteerde in Leukopenie - laag aantal witte bloedcellen. Op de dag dat ik een tweede ronde van een behandeling met antibiotica begon, was mijn witte bloedcellen aantal 2,4. Ik las over Jiaogulan in het tijdschrift ďNatural HealthĒ en heb besteld. Toen het kwam, was ik al voor een week op de nieuwe antibiotica programma. Zes dagen nadat ik met Jiaogulan was begonnen, had ik een CBC bloedtest en was blij te horen dat mijn witte bloedcellen aantal verhoogd was tot 4,5. Dit is de hoogste sinds jaren - en het ging van de laagste tot de hoogste niveau in minder dan twee weken! Hoewel ik al een tijdje vitamine C en haai levertraan gebruik, ben ik er zeker van dat Jiaogulan verantwoordelijk is voor het niveau van het succes die ik had en ook voor de snelheid van het succes.

Kanker

Wayne Martin-CaliforniŽ, juli 2001
Nadat mijn slokdarm verwijderd werd als gevolg van kanker, hoorde ik over Jiaogulan. Ik gebruik het voor de antioxidant bescherming om mijn lichaam te helpen in de strijd tegen de kanker, die zich verspreid had naar mijn lymfeklieren. De dokter noemt het type 3. Ik hou ook van de energie die het me geeft .
UPDATE, januari 2002
Ik gebruik nog steeds Jiaogulan capsules, en had onlangs een CT-scan. De arts was verbaasd te zien dat er geen tekenen van kanker meer waren

Energie

Barbara Wolfe-Maryland, september 2003
Ik gebruik Jiaogulan pillen voor energie sinds maart, drie pillen, drie keer per dag, en als ik heb een project waarvoor ik tot laat moet opblijven neem ik wat meer. Het werkt voor mij.

Holly Longusky-Indiana, juli 2003
Sinds ik ben begonnen met het nemen van de kruiden-pillen heb ik meer energie dan ik kan geloven. Ik ben erg blij met uw product.

Susan Washburn-New Mexico, april 2003
Na het nemen van Jiaogulan capsules, drie per dag in a.m., op een lege maag, voor ongeveer vier maanden heb ik een duidelijke verandering in mijn fysiologische reacties op stressoren opgemerkt. Minder adrenaline rushes, minder spierspanning, meer energie aan het eind van de dag.

Dan Diemer-Iowa, oktober 2002
Voordat ik begonnen met Jiaogulan, nam ik allerlei kruiden, maar ik was nog zo zwak dat ik niet eens de tuin kon maaien. Na het nemen van Jiaogulan voor ongeveer 2 weken was ik in staat om de tuin te maaien. Vervolgens, na ongeveer 3 maanden was ik weer in staat te werken. Ik kreeg een baan als een hotel 's nachts auditor. De eerste week werkte ik 62 uur. Ik was zeer verbaasd dat ik in staat was gedurende die lange uren te werken. Na elke werkdag was ik verbaasd over de hoeveelheid energie die ik had. Nu ben ik gestopt met veel van de andere kruiden die ik innam, maar mijn energie is nog steeds goed.
UPDATE-december 2002
Ik heb veel energie en mijn bloeddruk is omlaag.

Nancy Pavkov-California, augustus 2002
Mijn man is 72 jaar oud. Jiaogulan Herbal Pillen helpen hem om elke dag parmantig te zijn.

Melanie Hastings-Massachusetts, maart 2002
Ik heb last van chronisch vermoeidheidssyndroom. Jiaogulan Plus Energy formule is zeer geschikt voor het verhogen van de zuurstof naar mijn rode bloedcellen en ik voel alsof de doorbloeding naar mijn ledematen steeds beter wordt. Ik voel me zeker minder moe.
UPDATE-januari 2003
Mijn mentale vermoeidheid is ook verbeterd.

Dr Carlos Barcena, M.D.-Mexico, 2001
Jiaogulan is een heel mooi product. Ik heb tenminste 8 personen aan wie ik het geef. Zeven van hen melden een stijging van de energie. Ze voelen dat het sterker is dan ginseng.

Connie Smith, Eigenaar gezondheids- en voedsel winkel -CaliforniŽ, november, 2000
Mijn man verkocht een kwalitatief zeer goed ginseng product (Hopi Chief merk ginseng) in de groothandel. Hij nam het zelf en vond het goed voor energie en een goede gezondheid. Een klant vertelde ons over Jiaogulan. De Jiaogulan pillen waren het enige wat hij gevonden had die beter waren dan de ginseng, en dus gebruiken we allebei Jiaogulan en we zijn er gek op. Het geeft ons meer energie en een beter gevoel van welzijn.

Slaap

Iris Milliken-Ohio, januari 2003
Ik gebruik het kruid (capsules) sinds minder dan een maand. De kwaliteit van mijn slaap is verbeterd. Ik werd meestal wakker om 2 en 4 uur (a.m.). Nu slaap ik door tot de wekker afgaat om 6 uur. Ik ben in de menopauze en dacht dat ik nooit weer de hele nacht door zou kunnen slapen.

Joan Mode, Aurora, CO-dec. 2001
Ik hou van de manier waarop het (Jiaogulan capsules) helpt me te slapen.
UPDATE, augustus 2003
Ik gebruik het nog steeds omdat het mij helpt te slapen..

Benet Leigh-CaliforniŽ, augustus 2003
Ik heb mijn eerste goede nachtrust in vijf jaar gekregen, in weerwil van al de stress in mijn leven, en zonder iets anders. Dank u.


Stress

Susan Washburn-New Mexico, april 2003
Na het nemen van Jiaogulan capsules, drie per dag in a.m., op een lege maag, voor ongeveer vier maanden heb ik een duidelijke verandering in mijn fysiologische reacties op stressoren opgemerkt. Minder adrenaline rushes, minder spierspanning, meer energie aan het eind van de dag. Het leek alsof Jiaogulan de over-reacties van het sympathische zenuwstelsel modereerde en stond de parasympathische systeem toe sneller op te treden om dingen terug te laten keren naar normaal. Het effect is subtiel, maar zeker merkbaar, en aangezien ik niets verwachtte van de pillen, waarschijnlijk niet een placebo fenomeen.

Benet Leigh-CaliforniŽ, augustus 2003
Ik heb mijn eerste goede nachtrust in vijf jaar gekregen, in weerwil van al de stress in mijn leven, en zonder iets anders. Dank u.


Andere aandoeningen

WT Patterson-Arkansas, juli 2003
In 20 dagen of minder zakte mijn totale cholesterol 57 punten- van 280 naar 223. Mijn bloedsuiker is van 153 naar 77 gedaald, en mijn bloeddruk blijft rond 118/70 maar was 140/70. Ik drink de thee en neem ook de pillen. Dit is het beste wat ik ooit ben tegengekomen.

David O'Leary-Connecticut, mei 2001
Ik heb een verschil gemekt na het innemen van uw Jiaogulan Herbal Pillen. Mijn lichaam voelt zich soepeler, en ik slaap als een roos! Ook heb ik gemerkt dat een vervelende uitslag die komt en gaat op mijn rechter heup weg is! Wow! Ik heb de artsen ermee verbijsterd en heb tal van andere natuurlijke middelen en crŤmes uitgeprobeerd, het mocht niet baten tot nu toe. Ik zal een terugkerende klant zijn!

Donna Vaccariello-Ohio, juni 2002
En nu, gebruik ik ook Jiaogulan. Mijn schildklieren zijn verwijderd- er is misschien nog 5 of 10% overgebleven. Als gevolg hiervan, was ik erg moe, zelfs na het nemen van schildklier geneesmiddelen. Na het nemen van Jiaogulan capsules twee keer dag, heb ik nu alle energie die ik nodig heb.

Catherine Okita-Jin Shin Jyutsu beoefenaar, Jiaogulan theeverkoper, maart 2002
Ik heb een vriend aan wie ik de premium Jiaogulan thee verkocht , die elk weekend verschrikkelijke verzwakkende migraine hoofdpijn had. Ze had ook een groot aantal zonnevlekken op haar armen en handen door overmatige blootstelling aan de zon. Na het drinken van twee kopjes per dag van de thee, gedurende een maand, verdween de migraine volledig en haar armen zijn nu een gezond en roze, zonder zonnevlekken.

 


Testimonia van artsen

Dr. Aaron Flickstein, DC september 2003
Ik bestel Jiaogulan pillen sinds juli 2000. Jiaogulan is nuttig voor de drukke, gestreste leden van onze praktijk. Met vier keer de kick en het grote gemak van toediening, plus zijn adaptogene rol ... het is een grote winnaar.

Dr. Gabriel Cousens, M.D.-Arizona, januari 2002
Jiaogulan is uitgegroeid tot een van mijn top keuzes voor de genezing van het verzwakte bijnierfunctie. Ik ben erg onder de indruk van hoeveel mensen op Jiaogulan reageren voor de bijnier ondersteuning en het bouwen van de Kapha energie voor de versterking van de bovenste luchtwegen.
Update-augustus 2003
Dr Cousens blijft regelmatig Jiaogulan pillen bestellen voor zijn patiŽnten.

Dr Carlos Barcena, M.D.-Mexico, september 2001
Jiaogulan is een heel mooi product. Ik heb tenminste 8 personen aan wie ik het geef. Zeven van hen melden een stijging van de energie. Ze voelen dat het sterker is dan ginseng. Een persoon meldt dat het hun angst verlaagt. Twee van hen merken een significante verbetering van de spijsvertering en stoelgang - een van hen is mijn dochter. Bij een ander, houdt het de cholesterol en triglyceriden laag. Twee van mijn patiŽnten, die behandeld worden met statines, melden spierpijn. Er is nu een grote bezorgdheid over statines met de informatie over Baycol. Mijn zus, met fibromyalgie, heeft pijnlijke spieren. Ze neemt een pil in de ochtend en een in de avond en ervaart een afname van de pijn.
Update-augustus 2003
Dr Barcena nog bestelt nog steeds de Jiaogulan pillen voor zijn vrienden en familie.

Dr Conrad Dean-New Mexico, juni 2001
Ik belde net op om te zeggen dat we hier een probleem hebben. Ik heb uw Jiaogulan pillen aan een patiŽnt met hoge bloeddruk gegeven. Hij heeft me hierover nooit teruggebeld. Toen ik de de patiŽnt belde, zei hij dat zijn bloeddruk normaal was. Ik heb een patiŽnt verloren.
Update-februari 2002
Ik zie fenomenale resultaten bij mijn patiŽnten met Jiaogulan. Ik heb verschillende patiŽnten die het gebruiken. Het beste verhaal is dat van een 74-jarige man die bypass operatie had ondergaan en een paar hart medicijnen gebruikte. Ik liet hem met 2 pillen, drie keer per dag beginnen. Nu neemt hij 1 pil, twee keer per dag. Zijn bloeddruk is omlaag naar 120/72, en hij is terug aan het werk en is zeer gelukkig.

Een andere patiŽnt, 56-jaar oud, op Coumadin en 3 of 4 hart medicijnen had ritmestoornissen met een zeer onregelmatige hartslag. Hij is nu uit alle chemische medicijnen, neemt 1 pil 3 keer per dag. Zijn aritmie is bijna verdwenen.
Update-mei 2002
Ik had een jonge vrouw die ongeveer 2 maanden geleden met veel pijn bij me kwam. Het was een probleem met een zenuw. Bot was gegroeid om haar heen zenuw. Ze had verschillende therapieŽn ondergaan om haar pijn te verlichten, maar geen enkele werkte. Uit wanhoop, probeerde ik Jiaogulan theepillen. Nu meldt ze dat ze pijnvrij is. Ik was behoorlijk onder de indruk.

Een andere patiŽnt kwam binnen met hypertensie. Ik liet hem beginnen met 3 pillen, 1 x per dag, zonder effect. Daarna heb ik de dosering verhoogd naar 3 pillen, 3 x per dag. Binnen 2 dagen begon zijn bloeddruk te zakken.
Update-augustus 2003
De laatste bestelling van Dr Dean, bestaande uit 12 flessen van de pillen, werd geplaatst in juli 2003.

Kenneth Piller, ND, Bruce Blinzler, ND-Idaho, augustus 2001
Het hoofddoel dat wij Jiaogulan voorschrijven is voor hoge bloeddruk. Hoewel het niet werkte bij een klein aantal patiŽnten, hebben we ongeveer 15-20 mensen ermee behandeld en het is succesvol geweest in het verlagen en stabiliseren van hun bloeddruk. Een paar van die mensen zegt dat ze zich ook beter voelen sinds ze Jiaogulan gebruiken. Er is een man, wiens artsen het opgaven - geen van hun medicijnen werkte. Ook de alternatieve behandelingen die wij hem gaven werkten niet, totdat hij Jiaogulan probeerde.
Update-augustus 2003
De kliniek van de arts bestelt nog steeds regelmatig Jiaogulan pillen.

Dr Colin Craggs, D.V.M. (Bd)-Canada, januari 2002
Ik ben erg blij met zowel uw Gestandaardiseerde Gypenosides capsules als met de Jiaogulan Plus Energy Formule. Sinds ik ze (een jaar) gebruik, heb ik meer energie en voel me in het algemeen beter. De sleutel voor mij is, dat toen ik stopte ze te nemen, ik minder energie had en me niet zo goed voelde.
Update-september 2003
Dr Craggs heeft 12 dozen besteld en net een andere bestelling van 12 flessen van de Energy Formule geplaatst.

Dr. David Walsh, M.D.-Alabama, augustus 2001
Ik ben erg enthousiast over uw product. Ik kon niet geloven dat het zelfs mijn PVC (Premature ventriculaire contractie) hielp, en dat binnen een korte tijd Niet alleen dat, het bracht ook de hoge bloeddruk die ik recentelijk ontwikkeld had naar beneden. Ik wil graag nog een bestelling plaatsen.
Update-februari 2002
Ik neem nog steeds de Energy Formula. Alles is in orde
Update-september 2003
Ik ben ermee gestopt omdat ik genezen ben. Alles is weg, ik voel me nog steeds prima.


Producten
LipoC Liposomal Vitamin C with Glutathione   ĪÄ 35
DMSO Liposomal Vitamin D3 with K2  
ĪÄ 34
Liposomal CoQ-10

Liposomal CoQ10
ĪÄ 42

Lipo Curcumin & Resveratrol Lipo Curcumin + Resveratrol  
ĪÄ 27
Lipo Power

Lipo Glutathione
ĪÄ 30

Lipo Power

Lipo Resveratrol
ĪÄ 28

Lipo Power Lipo Vitamin D3 + K2 (Apricot)  
ĪÄ 27
Lipo Power

Lipo Curcumin
ĪÄ 27

Lipo Power

Lipo CoQ10  
ĪÄ 30

Lipo Power

Lipo Magnesium
ĪÄ 30

Lipo Power

Lipo Vitamin B12  
ĪÄ 21

Lipo Power

Lipo Vitamin C
ĪÄ 19

Reishi Mushrooms

Reishi Mushrooms
ĪÄ 33

Jiaogulan (Gynostemma pentaphyllum) Whole Leaf Tea 100g

Jiaogulan Thee
ĪÄ 18

Marine Phytoplankton

Jiaogulan capsules
ĪÄ 14

Sacha Inchi Oil Capsules

Sacha Inchi Oil
ĪÄ 19

Graviola capsules

Graviola capsules
ĪÄ 15

Magnesium

Magnesium
ĪÄ 10

 

 

 

 

 

MMS Winkel, 2020