Jim Humble MMS Nederland Belgie   
 
 Home > Hoe bestelt u ?    Hoe bestelt u ?    Giving you choice
Informatie
MMS1 - CDS
MMS2
Thee

DMSO
Vitamines
Waterzuivering
Magnesium

MMS gebruik
Werking
Basisregels
Protocollen
Ziektes

Dieren

Uw bestelling
Hoe bestelt u ?
Verzending
Contact

 

 

 

 

 

 

 

Links, onder Informatie, staan er samenvattingen van onze producten. Rechts, onder Producten, is er van elk product een gedetailleerde beschrijving te vinden. Indien u wilt bestellen, doet u het volgende:

Stap 1: Het bestellings- en distributiesysteem is gekoppeld aan de SANUS-q site. Bij elke product op onze site is er een directe link om dit product te bestellen. Zie voorbeeld. Klik  hierop. Het link opent in een nieuw venster.

Stap 2: Indien u een product wilt kopen vult u de hoeveelheid in bij "Qty" en klikt u op "Add to Cart". Zie foto. Als u klaar bent, klikt u op "Checkout". Indien u verder wilt winkelen klikt u op het SANUS-q logo of op "Continue Shopping". Zie foto. Daarna vult u uw gegevens in. Indien u al een account heeft klikt u op "Log in". Vervolgens klikt u op "Continue to shipping method" Zie foto

MMS bestellen 

Stap 3: U kiest u een verzendmethode. Zie foto. De verzendopties zijn afhankelijk van het verzendadres. De verzendkosten hangen af van de gekozen verzendmethode. Zie verzending. Nadat u de verzendmethode heeft gekozen klikt u op "Continue to payment method". U kunt betalen met Paypal, creditcard, internationale bankoverschrijving en Western UnionZie foto. Voor Western Union en internationale bankoverschrijving (additionele kosten voor bestellingen onder € 199) krijgt u per e-mail instructies. Voor creditcard kiest u Credit card. Voor Paypal (en creditcard) betalingen kiest u voor PayPal. U komt dan terecht op de PayPal site. Zie foto. Voor PayPal klikt u op "Log in". Voor creditcards klikt u op "Credit Card". Volg de instructies op het scherm. Daarbij maakt u ook een PayPal account aan. Kies een wachtwoord voor uw account. Zie foto. Rond uw bestelling af. Nadat de betaling is voltooid wordt de bestelling zo spoedig mogelijk ter verzending aangeboden.

Vanwege de verzendkosten, adviseren wij u meerdere producten per bestelling te plaatsen om de verzendkosten per product zo laag mogelijk te houden.


NB: De bedragen op de MMS Winkel zijn in Euro's en herleid van de US Dollar. Door fluctuaties in de wisselkoersen kan het daadwerkelijke bedrag iets lager of hoger uitvallen. Derhalve is het ± teken voor het bedrag vermeld. De bedragen op de SANUS-q site zijn bepalend.


Producten
MMS1 Kit

MMS1 Kit
±€ 21 

MMS2 Capsules

MMS2 capsules
±€ 23

LifeStraw Go

Lifestraw Go
±€ 50

DMSO

DMSO
±€ 25

LipoC Liposomal Vitamin C with Glutathione   ±€ 35
Liposomale Vitamine D with K2 Liposomal Vitamin D3 with K2  
±€ 30
Jiaogulan (Gynostemma pentaphyllum) Whole Leaf Tea 100g

Jiaogulan Thee
±€ 17

Marine Phytoplankton

Jiaogulan capsules
±€ 15

Marine Phytoplankton

Magnesium spray
±€ 13

 
Biotrends
Nouvelle Vie
Nouvelle Vie 
NAD+
NAD+ 
PRO-Healer of PCB 157
PRO-Healer 
AlkaPHi druppels (30 of 50 ml)
AlkaPHi druppels 
SkinFactor
SkinFactor 
Dermatologische Rollers
Derma Rollers 

 

 

 

 

 

MMS Winkel, 2017