Jim Humble MMS Nederland Belgie   
 
 Home > Basisregels         Basisregels MMS gebruik   Giving you choice
Informatie
MMS1 - CDS
MMS2
Thee

DMSO
Vitamines
Waterzuivering
Magnesium

MMS gebruik
Werking
Basisregels
Protocollen
Ziektes

Dieren

Uw bestelling
Hoe bestelt u ?
Verzending
Contact

 

 

 

 

 

 

 

Basisregel 1:
Regelmatige kleine doses zijn effectiever dan grote ochtend en avond doses. Het is meer dan 1000 keer aangetoond dat regelmatig toegediende kleine doses, tot een doses per uur, effectiever zijn dan grote doses een of twee keer daags.

We weten nu dat de chloordioxide die chemische gegenereerd wordt door MMS niet langer dan hooguit één of twee uur in het lichaam blijft. De grootte van de dosis lijkt niet veel verschil maken voor de duur die MMS actief blijft in het lichaam. Of het nou een kleine dosis is of het een grote dosis is, MMS wordt binnen een uur of 2 getransformeerd tot gewoon keukenzout.

Houd, bij het lezen van de verschillende methoden voor MMS gebruik, er rekening mee dat het veel effectiever is om elk uur, of elke twee uur MMS te nemen en met kleinere doses die gelijk is of groter is dan één grote dosis.

MMS Basics 

Als u gewend bent om, zoals in het verleden gesuggereerd werd, alleen in de ochtend en avond grotere doses MMS te nemen, zal MMS nog steeds het lichaam zuiveren van microben en ziektekiemen. Maar nieuw onderzoek toont duidelijk aan dat een kleinere-maar-continue circulatie van ClO2, de hergroepering en de reproductie van pathogenen voorkomt, vooral in situaties waarin u een specifieke gezondheidsprobleem bestrijdt - of het nou verkoudheid, herpes of hepatitis is.

Nadat u bent gereinigd van toxines is de onderhoudsdosering nog steeds hetzelfde als altijd, 6 druppels MMS per dag, samen met de citroenzuur of andere zuren die nodig zijn voor de activering. Dat is voor volwassenen, maar voor ouderen (60+) en jongere mensen is het 6 druppels twee maal per week.


Basisregel 2:
Verminder zonodig het aantal druppels, indien diarree of misselijkheid optreedt, maar stop niet met MMS.

Misselijkheid en diarree zijn beide een goede indicator dat MMS werkt. Diarree voor de duur van een uur of twee is heel goed, maar om het meerdere dagen te hebben kan meer kwaad dan goed veroorzaken.

Verlaag dus altijd het aantal druppels wanneer deze tijdelijke barrières ontstaan - ze zijn in de meeste gevallen tijdelijk.

 

Basisregel 3:
Neem nooit meer dan 3 druppels per uur, tenzij er een levensbedreigende situatie is.
Bij levensbedreigende situaties protocol 2000 gebruiken.


Basisregel 4:
Vermijd alle vormen van vitamine C gedurende twee uur voor en na het gebruik van MMS.


Dit is een "tijdelijke" vereiste, gedurende de belangrijke weken waarin u het het aantal druppels verhoogt totdat u als "gezuiverd" kunt worden beschouwd. Als u vitamine C capsules gebruikt, gemarkeerd als "12 uur" type, dan moet u het gebruik staken en alleen capsules of tabletten zonder een tijdsduur gebruiken (dus geen slow release tabletten) en ze alleen 's nachts na MMS uren innemen.

 

Update MMS Winkel:
Eerder werd er onderscheid gemaakt tussen natuurlijke en niet natuurlijke Vitamine C. Vitamine C supplementen en aan voedsel en drankjes toegevoegde Vitamine C werd afgeraden. Natuurlijke Vitamine C werd niet afgeraden. Ervaringen hebben echter aangetoond dat ook natuurlijk voorkomende Vitamine C in groente & fruit, ook al is het in mindere mate, het effect van MMS neutraliseert.
Dus 2 uur voor en na MMS inname geen Vitamine C.
Jim Humble raadt dan ook vers geperste sinaasappelsap af (2 uur voor en na MMS inname).
Zie voor meer info: http://www.g2cforum.org/index.php/list/general-discussion/27115-mixing-mms-with-fruit-juices#37240

Ook koffie, thee, alcohol, chocolade, melk en anti oxidanten neutraliseren of verzwakken MMS. Dus vermijden. U kunt dus beter 1 of 2 uur na het ontbijt met de MMS dagdosering beginnen. Denk ook eventueel aan de lunch.

Basisregel 5:
Volg een voedingsprogramma dat geschikt is om uw immuunsysteem te handhaven.
MMS ontdoet uw lichaam met grote efficiëntie van ongewenste ziekteverwekkers en parasieten, maar het biedt geen mineralen of vitaminen met een voedingswaarde. Blijf vriendelijke micro-organismen (acidophilus, en andere flora) gebruiken. MMS zelf doodt geen darmvriendelijk micro-organismen, maar krachtige diarree kan soms hun aantal verminderen. Blijf ook mineralen gebruiken - vooral calcium en magnesium.

Voeding is van cruciaal belang voor het immuunsysteem. Dagelijks zon op uw huid, handhaaft uw vitamine D niveau. Als u zelden de zon ziet, moet u vitamine D supplementen gebruiken (essentieel voor het onderhoud van het immuunsysteem). Hoewel MMS de meest krachtige kiemdodende agent ter wereld is, kan alleen het immuunsysteem voor genezing en het onderhoud van de gezondheid zorgen. Lees de boeken over dit onderwerp.

De vijf hierboven genoemde basisregels van Jim Humble zijn fundamenteel voor de verschillende methoden en protocollen. Lees deze methoden en protocollen grondig door.

Zeer belangrijk: Lees hier de cruciale tips van Jim Humble om de effectiviteit van MMS te verbeteren.

U kunt voor het maken of bewaren van MMS, het beste een glazen fles of een HDPE fles, met plastic dop gebruiken.

 

Misselijkheid
Het gevoel van misselijkheid, waar u mogelijk last van kunt hebben, ontstaat omdat chloordioxide eerst pathogenen en dergelijke. in het lichaam vrijmaakt en vervolgens vernietigt. Pathogenen nestelen zich langzamerhand in onze lichaam en verslechteren geleidelijk onze gezondheid.
Omdat chloordioxide de ziekteverwekkers plotseling vernietigt, veroorzaakt het daarbij mogelijkerwijs een gevoel van misselijkheid. Men zal zich bijvoorbeeld meestal ziek of misselijk voelen in gevallen van bijv. hepatitis, omdat de lever dan genoodzaakt wordt om opgeslagen toxinen af te stoten, die vervolgens door een leger van rode bloedcellen, gewapend met chloordioxide, worden vernietigd. In feite een volkomen ongelijke strijd.

Maar het hoeft natuurlijk niet zo iets ernstigs te zijn als hepatitis. Jarenlange vergiftiging door amalgaamvullingen kan een substantiële bedreiging vormen voor het immuunsysteem, het verlies betekenen van levensenergie en zelf geheugenverlies veroorzaken. Chloordioxide inname kan korte, hevige ontgiftigings- of detoxreacties teweegbrengen, doch héél kort vergeleken met de gestage, jarenlange amalgaamvergiftiging van het lichaam. Dus indien er misselijkheidsgevoelens optreden, weet dat een betere gezondheid en meer vitaliteit op u wachten, nà deze aanvankelijke reactie !

Nogmaals, wanneer er géén chemische reacties plaatsvinden door het gebruik van chloordioxide, dan zal deze uitéénvallen in niet -giftige bestanddelen. Er blijven géén giftige restanten achter, in tegenstelling tot de meeste medische toepassingen. Medische behandelingen laten heden géén ruimte voor het verwijderen van toxinen, veroorzaakt door medisch-chemische preparaten. U wordt aan uw lot overgelaten op vreemd terrein en in een ziekelijke situatie, zonder een geleidegids voor een terugkeer tot normale gezondheid.

Bij juist gebruik is MMS niet gevaarlijk. Volg de aanwijzingen/protocollen op deze site of de Jim Humble site.


Producten
MMS2 Capsules

MMS2 capsules
±€ 29

DMSO

DMSO
±€ 23

LipoC Liposomal Vitamin C with Glutathione   ±€ 35
DMSO Liposomal Vitamin D3 with K2  
±€ 30
Liposomal CoQ-10

Liposomal CoQ-10
±€ 38

Reishi Mushrooms

Reishi Mushrooms
±€ 37

Sacha Inchi Olie Capsules

Sacha Inchi Oil
±€ 25

Graviola Capsules

Graviola capsules
±€ 19

Jiaogulan (Gynostemma pentaphyllum) Whole Leaf Tea 100g

Jiaogulan Thee
±€ 17

Marine Phytoplankton

Jiaogulan capsules
±€ 15

Marine Phytoplankton

Magnesium
±€ 13

MMS1 Kit

MMS1 Kit
±€ 25 

 
Biotrends
Nouvelle Vie
Nouvelle Vie 
NAD+
NAD+ 
PRO-Healer of PCB 157
PRO-Healer 
Bio-Balance
Bio-Balance 
AlkaPHi druppels (30 of 50 ml)
AlkaPHi druppels 
SkinFactor
SkinFactor 
Dermatologische Rollers
Derma Rollers 

 

 

 

 

 

MMS Winkel, 2018